Doua clinici din Cuba analizeaza deja cazul Denisei Manelista! Anamaria Prodan s-a oferit sa suporte ea toate costurile!

Doua clinici din Cuba analizeaza deja cazul Denisei Manelista! Anamaria Prodan s-a oferit sa suporte ea toate costurile!
Doua clinici din Cuba analizeaza deja cazul Denisei Manelista! Anamaria Prodan s-a oferit sa suporte ea toate costurile!

Denisa Raducu se lupta cu o boala crancena de cateva luni. Artista ar suferi de o boala incurabila a ficatului, dupa cum sustin apropiatii, iar familia a luat in calcul varianta de a o spitaliza in strainatate. Momentan, artista e internata intr-un spital din Capitala.

Denisa Manelista se lupta cu o boala nemiloasa, iar de cateva luni sta numai prin spitale si urmeaza tratamente prescrise de medici. A fost in coma, a avut stari de inconstienta, insa lupta in continuare si spera ca se va vindeca. Pe langa tratamentele date de doctori, Denisa a inceput sa ia si altele, naturiste, care au si pus-o pe picioare.

Impresionata de cosmarul pe care-l traieste Denisa, Anamaria Prodan s-a oferit sa o duca in Cuba, pentru trei zile, pe banii ei, la un centru de vindecare de astfel de boli incurabile.Desi

initial, familia nu a parut tocmai “interesata”, lucrurile s-au schimbat radical. Mama artistei, iubitul si cei apropiati ar face orice ca sa o vada pe Denisa bine, sa se vindece si sa scape de cumplita boala. Mai mult, si Leo Iorga a luat legatura cu familia Denisei si a vorbit cu un specialist din Cuba, unde a fost si el ca sa se trateze de cancer, scrie WOWbiz.ro.

“Leo Iorga a fost contactat de cineva din familia Denisei. El le-a furnizat informatii despre clinica din Cuba, unde si-a facut si el tratamente impotriva cancerului (artistul a fost diagnosticat cu tumora la plamani si la creier si a fost operat de mai multe ori – n.r.). Mai mult, Leo a pus familia Denisei in legatura cu un reprezentant al clinicii. Anamaria Prodan a luat si ea legatura cu altcineva pentru spitalizarea Denisei in Cuba, dar dupa ce a luat legatura cu Leo Iorga.

Momentan, dosarul Denisei, cu analize, se afla la doua centre din Cuba. Acestia vor decide daca pot sa-i dea vreun tratament sau vaccin, cum a fost si cazul lui Leo, sau nu. Familia incearca sa procure tratamentul din Cuba pentru ca momentan starea Denisei nu e foarte buna, incat sa fie transportabila pana acolo. Ea urmeaza tratamentul prescris de medici, plus cel naturist. Nu se pune problema de nicio operatie momentan, singurele interventii care sunt facute o data la ceva timp sunt punctiile in zona abdomenului pentru a-i fi scos lichidul care se acumuleaza”, sustin apropiatii artistei.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce tratament a pus-o pe picioare pe Denisa Manelista? Cele doua sucuri care ii vindeca ficatul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies