Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă: „I-a dat un picior și cu pumnul”

Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă
Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă

Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă de mai mulți necunoscuți. Totul a fost prezentat în emisiunea de luni.

Scandal monstru la Puterea dragostei între Daiana, Berna și Andreea Pirui. Iubita lui Marius și Daiana au fost bruscate de către mai mulți necunoscuți, la miezul nopții, în timp ce mergeau la un supermarket. Cele două concurente de la Puterea dragostei au povestit ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, în timp ce voiau să facă niște cumpărături.

Daiana și Andreea Pirui au trăit o spaimă cumplită în momentul în care au fost abordate de către mai mulți necunoscuți, care le-au întrebat despre iubita lui Philip, Berna.

Citeste si: Scandal la Puterea dragostei între Bianca și Livian! Fanii au intervenit imediat: „O să vadă lumea...”

„Voiam să îmi iau niște fructe. Eram cu Andreea. Nu ne-am dus la magazinul de pe colț de acolo, ne-am dus la cel de fructe, din partea stângă. În drum spre magazin, vreo 5-6 baieți au venit și au început să întrebe de Berna, că unde este Berna și au cerut Instagramul lui Berna.

Luăm telefonul, căutăm Instagramul, ăla nu te găsea, probabil că l-ai blocat. Ce crezi că au făcut acești copii? Când să ne întoarcem, au venit și ne-au atins. Ai spus săptămâna trecută că ți-e frică să ieși pe stradă. Mă interesează ce s-a întâmplat din cauza ta”, a spus Daiana extrem de revoltată.

Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă
Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ăla avea Instagramul, a dat să caute, dar probabil că l-a blocat”, a spus și Andreea Pirui, care a confirmat cele spuse de Daiana.

„Nu vă merge cu mine. Niciun copil de șase ani nu crede ce ați spus”, le-a spus Berna celor două colege de competiție.

„Chiar nu ești o persoană importantă, nu are rost să inventez. Am ajuns să mă bat cu copii pe stradă”, a continuat Daiana.

Citeste si: O concurentă frumoasă şi îndrăgită de la Puterea Dragostei, filmată în timp ce întreţinea relaţii intime?! "Eu am dovezi, nu vorbesc aiurea"

Dacă tu mai faci lucruri din astea, când vii aici, o să mă cert rău cu tine. Te rog să te controlezi”, i-a transmis Andreea Bernei.

„Crede-mă că nu mint, Berna. Ce motiv am să mint? Atunci când m-au atins, m-am apucat să mă bat cu ei”, a mai spus Daiana.

„S-a întors Daiana la el, i-a dat un picior și cu pumnul”, a mai dezvăluit Andreea Pirui, care a arătat  ce s-a întâmplat cu adevărat.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies