„Două greșeli majore am făcut, care mă costă și acum.” Cum și-a stricat Dana Săvuică tenul

„Două greșeli majore am făcut, care mă costă și acum.” Cum și-a stricat Dana Săvuică tenul
„Două greșeli majore am făcut, care mă costă și acum.” Cum și-a stricat Dana Săvuică tenul

Dana Săvuică a vorbit despre greșelile care i-au stricat tenul.

Dana Săvuică, fotomodel, femeie de afaceri și realizator de emisiuni TV, a vorbit despre greșelile făcute din dorința de a avea un ten perfect.

„Arătam ca o mască ambulantă.” Cum și-a stricat Dana Săvuică tenul

Citește și: „Nu îi dau atât de multă atenție cât ar merită. Mă lasă singură să vin la evenimente.” Dana Săvuică, dezvăluiri neașteptate despre relația pe care o are cu iubitul ei

Dana Săvuică
Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Era ca și când trăiam cu un străin în casă. Nu regret nimic, am făcut tot ce era posibil” Dana Săvuică, detalii neștiute despre divorțul de fostul soț. Care este adevăratul motiv al despărțirii

Dana Săvuică a vorbit, în cadrul emisiunii EGO, despre cum și-a stricat tenul făcând două greșeli singură.

Alegerea necorespunzătoare a fondului de ten și scoaterea coșurilor cu acul au dus la probleme care se văd chiar și acum pe pielea ei.  „Am crescut într-o perioadă în care nu erau foarte multe informații și nici nu existau atâția medici pe dermato. Eu am avut un ten problematic, acneic, gras, multe se văd și acum pe ten, au început să îmi apară tot felul de coșuri în adolescență.
Două greșeli majore am făcut, care mă costă și acum. Dădeam cu fond de ten la greu pe față, era pasta aia, efectiv că nu știam să-mi aleg culoarea după tipul tenului. În afara faptului că arătam ca o mască ambulantă, m-am dus la o femeie care a scos cu acul tot ce aveam eu pe față și s-au făcut niște cratere. Nu m-am dus la doctor să tratez pielea.
M-am dus să scoată că râdeau băieții de mine, deși acum sunt niște tratamente care pot îmbunăți foarte bine aspectul tenului.”,
a spus Dana Săvuică.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce complexe a avut Dana Săvuică

Dana Săvuică
Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Dana Săvuică a povestit, în cadrul unui alt interviu, despre complexele pe care le-a avut și ce anume își reproșa de fiecare dată când se uita în oglindă. Odată cu trecerea timpului, aceasta a învățat cum să se aprecieze chiar așa cum este  „Complexe? Că eram prea înaltă, că aveam sâni, că aveam nasul mare.

Nici nu mai știu! Dar, cu înaintarea în vârstă a venit și înțelepciunea și un fel de iubire de sine cultivată. Acum sunt foarte OK! Nici nu mai țin minte ce complexe aveam. Uneori eram prea critică cu mine când mă uitam în oglindă, alteori făceam greșeala să mă compar cu alte fete, urmăream șabloanele: “Trebuie să fii într-un anumit fel, să te îmbraci într-un anumit fel, să te comporți într-un anumit fel!”.
Când credeam că sar din rând, în loc să mă consider specială și unică, consideram că fac ceva greșit! Acum nu, nu am niciun complex! Chiar dacă aș avea, știu să îl îmbrac într-o formă în care să devină o calitate.”
, a mărturisit Dana Săvuică.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Era ca și când trăiam cu un străin în casă. Nu regret nimic, am făcut tot ce era posibil” Dana Săvuică, detalii neștiute despre divorțul de fostul soț. Care este adevăratul motiv al despărțirii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies