„Două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află din nou în proces

„Două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află din nou în proces
„Două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află din nou în proces

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost protagoniștii unei relații extrem de tumultuoase, ce a traversat numeroase perioade de despărțire și împăcare pe parcursul anilor.

Cu scandalurile dintre cei doi ocupând mereu prima pagină a ziarelor, mariajul lor a fost o sursă constantă de controverse.

Citește și: „Am slăbit 13 kg în două luni. Am un program în care mănânci, nu te înfometezi. Nicio dietă nu înseamnă înfometare.” Mara Bănică, secretul unei siluete de invidiat! Cum a reușit vedeta să slăbească

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află din nou în proces

Deși părea că foștii soți se îndreptau către o rutină mai pașnică, mai ales că Adriana s-a recăsătorit recent cu George Restivan, se pare că un nou episod scandalos a izbucnit între ei. Motivul acestui conflict ar părea a fi dorința fiului lor cel mic de a se muta cu mama sa imediat după întoarcerea din vacanță.

Este cunoscut faptul că Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut mai multe dispute legale și plângeri penale de-a lungul timpului.

Relația lor a fost subiect de critici și controverse constante, și chiar atunci când se credea că lucrurile se stabilizează, pare că situația este departe de a se calma.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu precizie, jurnalista a dezvăluit că imediat după revenirea dintr-o vacanță de vis peste Ocean, petrecută în compania copiilor săi și a partenerului ei de viață actual, fiul cel mic și-a exprimat dorința fermă de a locui alături de mama sa.

Fără ezitare, vedeta a inițiat imediat procesul legal pentru a obține custodia copilului și acum așteaptă cu nerăbdare decizia instanței.

„Da, am înaintat această cerere. Fiul meu cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mine, la întoarcerea din vacanță. Așteptăm ca instanța să stabilească un termen”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu pentru Spynews.ro.

Ce a declarat Silviu Prigoană despre acest subiect 

Silviu Prigoană, în schimb, a reacționat vehement la acest demers, afirmând că fosta sa parteneră de viață a încălcat hotărârea judecătorească prin faptul că nu l-a adus pe fiul lor înapoi la domiciliul său, așa cum fusese stabilit anterior. Cu o indignare evidentă, politicianul susține că acesta nu este singurul abuz comis, deoarece copilul nu a fost dus la școală de către mama sa.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fostul soț al jurnalistei este determinat să acționeze cu toate mijloacele legale disponibile pentru a asigura că jurnalista va fi trasă la răspundere în fața legii pentru presupusele încălcări ale obligațiilor sale legale. Această situație pare să escaladeze într-un conflict juridic de amploare între cei doi foști parteneri, amplificând drama lor publică.

„Nu am cunoștință de această ordonanță președințială. Adriana Bahmuțeanu a încălat hotărârea judecătorească și este infracțiune, în primul rând.

Și, în al doilea rând, nu a dus copilul la școală, este o altă infracțiune, două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare. Însă își asumă responsabilitatea a ceea ce face. S-au ocupat avocații. Am înștințat Protecția Copilului sector 3, sector 5, Poliția, executorul judecătoresc. S-au făcut toate demersurile necesare. Copilul nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești. Dânsa avea obligația să aduca copilul acasă. Ulterior, dacă dorea să facă ceva, existau proceduri legale.
Cum eu am procedat legal și dânsa trebuia să procedeze legal, legea este numai pentru unii, nu pentru toată lumea. Probabil cel mic locuiește la Adriana, abuziv. Nu am cunoștință, știu că nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești, la domiciliul meu. Ea avea obligația să ia și să îi aducă. Ce știu cu siguranță, de pe cântarul medicului de familie, este că a plecat cu 80 de kg și s-a întors cu 90 de kg, în 3 săptămâni. Totuși, are 12 ani.”,
a declarat Silviu Prigoană pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și soțul ei au ajuns în cabinetul medicului estetician. Ce schimbări vor face aceștia



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât.” Cristina Spătar a vorbit despre cum le-a mărturisit copiilor săi că va divorța

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies