Doua motive pentru a manca pepenele verde cu tot cu coaja

Doua motive pentru a manca pepenele verde cu tot cu coaja
Doua motive pentru a manca pepenele verde cu tot cu coaja

Cati dintre voi v-ati gandit sa consumati pepenele verde cu tot cu coaja? Probabil foarte putini, dar randurile de mai jos s-ar putea sa te convinga sa nu mai arunci la gunoi cojile de pepene.

1. Creste libidoul
Cercetatorii de la Texas A&M's Fruit and Vegetable Improvement Center au observat ca citrulina ajuta vasele de sange sa se relaxeze si poate chiar ajuta in cazul tulburarilor erectile. De fapt, capacitatea ei de a spori fluxul sanguin a facut ca citrulina din pepene sa fie numita "Viagra naturii".

2. Pierderea in greutate
Inca o data citrulina intra in joc.

Studiile au aratat ca in cazul consumului de citrulina, acesta duce la o diminuare cu 30% a cresterii in greutate. Se crede ca citrulina din coaja duce la o mai mica oboseala musculara, ceea ce permite in consecinta ca oameni sa isi extinda durata sesiunilor de exercitii fizice si deci sa isi controleze mai bine greutatea.

Sursa:viataverdeviu.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies