Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de Donad Trump

Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19
Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19

Donald Trump a anunțat că două substanțe combinate, pot trata coronavirusul COVID-19. Este vorba despre hidroxiclorochina și azitromicina.

Deși experții au anunțat că este necesar ca studiile să se aprofundeze, Donald Trump a anunțat un progres în lupta cu coronavirusul COVID-19. După realizarea unui studiu pe 25 de pacienți, s-a descoperit că tratamentul cu hidroxiclorochina a avut rezultate promițătoare, numai 25% dintre pacienți rămânând infectați.

„Hidroxiclorochina și azitromicina luate împreună, au șansa de a produce o mare schimbare în istoria medicinei,” a declarat Donald Trump.

„FDA a reușit să mute munții din loc. Mulțumesc! Să le punem în uz imediat. Oamenii mor, să ne mișcăm repede. Dumnezeu să vă binecuvânteze!” a continuat președintele american, Donald Trump.

Citeste si: Ambasada Chinei a oferit un ajutor imens spitalelor din Capitală. Gabriela Firea: „Este un prim gest făcut de doamna ambasador”

Anunțul a fost făcut Sâmbătă, pe 21 Martie, ia studiile au început Joi, 19 Martie, atunci când președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat că Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, a aprobat testarea Hidroxichlorinei și

a Azitromicinei. De asemenea, Sibeth Ndiaye, purtătorul de cuvând al guvernului francez, a remarcat „rezultatele promițătoare” pe care cele două medicamente le-au marcat și a consemnat că va extinde studiile pentru acest tratament.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19
Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19

Cei doi compuși- medicamente folosite în trecut, pentru a trata alte epidemii

Hidroxiclorchina este un medicament foarte vechi, folosit o vreme îndelungată pentru a trata afecțiuni precum malaria, problemele reumatice ș.a.m.d. Rezultatele studiilor efectuate în Franța, au adus în prim-plan potențiala utilizare a acestui compus, pentru tratarea coronavirusului COVID-19, după ce francezii au descoperit că în doar șase zile de administrare, 75% dintre pacienți s-au vindecat.

Citeste si: Un spital militar de campanie pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu Covid-19 va fi amplasat la Constanţa

Studiul a fost condus de către Didier Raoult, directorul Institutului Universitar Medical din Marsilia, iar în cadrul său, 25 de pacienți infectați cu coronavirusul COVID-19, au fost tratați cu hidroxiclorchină. După doar șase zile de folosire, 75% dintre pacienți au fost declarați vindecați, iar 90% dintre persoanele care NU au primit acest tratament, au continuat să se lupte cu această infecție.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

În urma acestui studiu, o comanie farmaceutică din Franța, s-a oferit să doneze milioane de cutii de Plaquenil (numele comercial dat hidroxiclorochinei), pentru a nu opri testările, potrivit Mediafax.

„Acest studiu pare promițător, dar trebuie să fim cu adevărat atenți înainte de a ne ridica așteptările când vine vorba despre un virus atât de nou ca acesta. Încă ne lipsesc o mulțime de date, a mprturisit Sarah Dalessandro, profesor de medicină moleculară la Universitatea din Milano și specialist în Malarie.

Citeste si: Femeie infectată cu coronavirus, discurs emoționant de pe patul de spital. „Dacă va fi într-adevăr rău, atunci veți ajunge aici!”



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Femeie infectată cu coronavirus, discurs emoționant de pe patul de spital. „Dacă va fi într-adevăr rău, atunci veți ajunge aici!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies