Doua utilizari surprinzatoare pentru apa oxigenata! Nu te gandeai la asta niciodata

Doua utilizari surprinzatoare pentru apa oxigenata! Nu te gandeai la asta niciodata
Doua utilizari surprinzatoare pentru apa oxigenata! Nu te gandeai la asta niciodata

Apa oxigenata este inca gasita in majoritatea laboratoarelor chimice de astazi si ramane o alternativa apreciata de albire, datorita costului scazut si naturii ei prietenoase cu mediul.

In loc de pasta de dinti

Apa oxigenata mai poate fi utilizata si ca pasta de dinti (de fapt, multe paste de dinti vandute in magazinele naturiste o contin ca principal ingredient). Ca si mai inainte, amesteca doar cateva picaturi de apa oxigenata cu concentratia 3-6% cu parti egale de apa si perie-ti dintii utilizand amestecul. Unii oameni amesteca bicarbonat de sodiu sau sare de mare pentru a-i imbunatati proprietatile antiseptice.



Pentru spalarea vaselor


Cateva picaturi de apa oxigenata 35% amestecate cu o cana de apa calda constituie un fantastic inlocuitor natural pentru solutiile de spalat vase. Pe langa faptul ca este mai sigur si mai ieftin, amestecul este de asemenea mult mai eficace la inlaturarea petelor, vasele de sticla ramanand fara pete sau dare dupa spalare. Apa oxigenata diluata la nivele similare poate de asemenea sa fie utilizata pentru a curata chiar si masina de spalat vase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies