Dovada ca Andra si Maruta se iubesc ca in luna de miere. Declaratiile lor de dragoste te lasa fara cuvinte

Dovada ca Andra si Maruta se iubesc ca in luna de miere. Declaratiile lor de dragoste te lasa fara cuvinte
Dovada ca Andra si Maruta se iubesc ca in luna de miere. Declaratiile lor de dragoste te lasa fara cuvinte

Andra si Maruta sunt dovada vie ca inca mai putem spera in dragostea aceea longeviva, bazata pe respect, intelegere, sprijin, fidelitate si multe zambete.

Dupa 13 ani de relatie, noua de mariaj si sapte de cand sunt parinti, cei doi sunt la fel de indragostiti ca in perioada lunii de miere. Recent, solista si prezentatorul tv si-au facut niste declaratii care-i fac sa merita din plin premiul de "cel mai frumos cuplu" pe care l-au primit de curand.

Maruta s-a uitat in ochii sotiei si a recunoscut ca ii spune in fiecare seara ca o iubeste si ca a fost binecuvantat cu o femeie cum este Andra, iar cantareata i-a multumit ca o face mereu sa rada dupa o zi incarcata si obositoare,

ca o lasa in pace atunci cand este nervoasa, ca nu tipa niciodata la ea, ca ii face complimente de parca ar incerca inca sa o cucereasca si ca o soarbe din priviri ca si cand ea ar fi tot universul lui.

Ei bine, aceste marturisiri cu adevarat emotionante nu se puteau incheia altfel decat cu un sarut, pe scena, in aplauzele tuturor.

"El este genul de om care ma motiveaza sa fiu mai buna. Foarte multi oameni au o impresie gresită despre Catalin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, rade mai mult, este partea buna dintre noi doi", a mai spus Andra.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cat de frumoasa e Andra fara machiaj! Cum isi intretine tenul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies