Dovada ca Denisa Manelista are un suflet extraordinar! Gestul laudabil pe care l-a facut!

Dovada ca Denisa Manelista are un suflet extraordinar! Gestul laudabil pe care l-a facut!
Dovada ca Denisa Manelista are un suflet extraordinar! Gestul laudabil pe care l-a facut!

Artista nu a fost un copil de bani gata rasfatat si a obtinut tot ceea ce are gratie ambitiei si talentului ei.

 

Denisa nu a uitat de unde a plecat si nici zilele in care nu s-ar fi gandit ca va ajunge celebra si ca va avea o situatie financiara de invidiat. Tanara s-a sfiit sa vorbeasca despre actele de caritate pe care le-a facut, insa noi am aflat de cateva dintre ele.Frumoasa blonda a ajutat cu sume importante de bani doi micuti care aveau nevoie urgenta de operatii in strainatate.

Cei doi copii proveneau din familii sarace care nu-si permiteau nici macar sa plateasca un tratament in Romania.

Mai mult decat atat, cantareata care se lupta acum cu o afectiune grava a ficatului a donat de-a lungul timpului, prin intermediul unei prietene bune, sute de haine unor adolescente nevoiase dintr-un sat de langa Capitala.

" Sunt un om credincios si am fost educata in spiritul crestin, sa ajut ori de cate ori pot.

Nu o sa vorbesc insa despre asta pentru ca nu o fac pentru glorie, o fac pentru sufletul meu", spunea vedeta acum ceva timp, conform WOWbiz.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Denisa Manelista ajutata de psiholog sa infrunte boala de care sufera! Iubitul artistei este nedespartit de ea si s-a cazat cu ea in spital!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies