Dovada ca Diana Belbita de la Exatlon e cea mai dedicata luptatoare! Nu s-a prezentat la prima sesiune de BAC pentru ca avea meci. "Toamna a obtinut note bune" EXCLUSIV

Dovada ca Diana Belbita de la Exatlon e cea mai dedicata luptatoare! Nu s-a prezentat la prima sesiune de BAC pentru ca avea meci.
Dovada ca Diana Belbita de la Exatlon e cea mai dedicata luptatoare! Nu s-a prezentat la prima sesiune de BAC pentru ca avea meci. "Toamna a obtinut note bune" EXCLUSIV

Diana Belbita de la Exatlon este o luptatoare MMA foarte bine cotata care a castigat foarte multe premii.

 

Diana Belbita de la Exatlon este, la doar 22 de ani, o luptatoare MMA foarte bine cotata. Neinfricata, ambitioasa si perseverenta, frumoasa olteanca este una dintre cele mai iubite concurente din competitia fenomen Exatlon.

Sportiva a castigat o multime de puncte pentru echipa "Faimosii" si a trecut fara probleme majore si de perioadele in care a stat, alaturi de colegii ei in "cotet" si a dormit pe scanduri.

Diana Belbita de la Exatlon a fost supranumita, pe buna dreptate, "Printesa Razboinica", iar de dragul sportului pe care-l practica a renuntat, in urma cu trei ani, la prima sesiune de BAC. Mama luptatoarei ne-a povestit in exclusivitate de ce a luat Diana decizia de a da toamna examentul de Bacalaureat.

" Pentru Diana sportul pentru care se antreneaza atat de mult este totul.

E dedicata, are o vointa de fier si nu suporta in general sa iasa pe locul doi. Acum trei ani a hotarat sa nu se prezinte la examenul de Bacalaureat, la sesiunea din vara, pentru ca avea un meci important in perioada aceea si a vrut sa se pregateasca sarguincios. Am sustinut-o, iar toamna, cand s-a prezentat la exament, a obtinut note bune", ne-a declarat cea care i-a dat viata indragitei Diana Belbita de la Exatlon.
Vedeta are o relatie speciala cu mama ei, dupa cum a declarat de altfel in urma cu cateva luni. 

" Mama ma sustine mereu si imi este cea mai buna prietena. Intotdeauna m-a incurajat spunandu-mi ca pot sa realizez tot ce imi propun", a spus Diana Belbita de la Exatlon.

Mama indragitei Diana Belbita de la Exatlon a vorbit despre competitia fenomen. O admira pe Mariana de la "Razboinicii"

Cea care i-a dat viata "printesei razboinice" ne-a vorbit si despre concurentii ei preferati. Ne-a marturisit ca o apreciaza mult pe Mariana de la "Razboinicii".

"Pe "faimosi" ii iubesc pe toti ca sunt ai mei, iar de la "Razboinici" o apreciez pe Mariana. La varsta ei e intr-o forma foarte buna, are forta si imi place cum isi mobilizeaza echipa. Ionut mi se mai pare un concurent valoros, Roxana mi se pare bunicica", a mai spus femeia.

Ei bine, intrebata cum comenteaza mesajele fanilor care zic ca in ultima vreme fiica ei are o atitudine asemanatoare cu cea a lui Giani Kirita, interlocutoarea noastra ne-a raspuns ca aceste afirmatii nu au nicio legatura cu realitatea.

Sursa: WOWBiz.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ernesto a castigat finala Exatlon Mexic! In aceasta dimineata, el a trecut de Macky, in ultima faza a competitiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies