Dovada că Raluca de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit! Cu cine a fost în vacanță

Dovada că Raluca de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit! Cu cine a fost în vacanță
Dovada că Raluca de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit! Cu cine a fost în vacanță

După despărțirea de Ricardo, Raluca Munte de la Puterea Dragostei, s-a cuplat cu fostul ei iubit, iar relația lor părea una solidă.

În urmă cu ceva timp, întors în casa de la Puterea Dragostei, Ricardo a vorbit cu Raluca la telefon, i-a cerut iertare fostei sale iubite, însă a făcut și o dezvăluire.

Ricardo a întrebat-o pe Raluca dacă nu cumva s-a despărțit de Origen, iubitul ei, așa cum auzise el. Raluca nu a răspuns și a schimbat subiectul. Însă, de ceva timp, de pe pagina de socializare a Ralucăi au dispărut pozele cu Origen.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mai mult, în urmă cu două săptămâni, Raluca a fost într-o mini-vacanță în Germania. Nu a fost însă singură, ci însoțită de cea mai bună prietenă a ei. Raluca a postat pe pagina ei de socializare numeroase imagini în care apare extrem de veselă. 

Citeste si: Cum sunt filmați de fapt concurenții de la Puterea Dragostei! Unde se află camerele din casă VIDEO

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, lovitură dură pentru foștii iubiți! ”Pe el l-am iubit cel mai mult” Cum arată bărbatul cu care tânăra voia să se căsătorească

Fanii de la Puterea Dragostei l-a cuplat pe Ricardo din nou cu Raluca

După ce s-a aflat că Raluca a pus capăt relației cu artistul Origen Todoran, fanii Puterea Dragostei au speculat că fosta concurentă va relua relația cu Ricardo. Mai ales după ce ea a șters pozele cu fostul iubit, iar Ricardo a șters filmulețe în care o denigra.

Despărțirea de Ricardo a fost una cu scandal. Ricardo a făcut afirmații legate de trecutul în videochat al Ralucăi și dezvăluiri despre aceasta, iar Raluca l-a amenințat cu tribunalul.

În ultimul timp niciunul nu a mai vorbit despre celălalt.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce studii are, de fapt, Raluca de la Puterea dragostei! Pentru ele a făcut videochat

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies