Dovada clară că Bianca Drăguşanu este înnebunită după sex! "Dacă în dormitor e bine, orice se poate remedia! Sexul înseamnă 90% într-o relaţie"

Dovada clară că Bianca Drăguşanu este înnebunită după sex!
Dovada clară că Bianca Drăguşanu este înnebunită după sex! "Dacă în dormitor e bine, orice se poate remedia! Sexul înseamnă 90% într-o relaţie"

Bianca Dragusanu e innebunita dupa sex. Uite ce spune despre dragostea din dormitor.

Bianca Dragusanu a vorbit intotdeauna deschis, in fata telespectatorilor, despre sex. Inca de la debutul ei in showbiz, fosta prezentatoare tv a tinut sa puncteze cat de importanta este pentru ea relatia din dormitor.

Intr-o legatura amoroasa, conform spuselor ei, 90% conteaza compatibilitatea sexuala...Daca intre cearceafuri e o "explozie" atunci relatia este perfecta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca Dragusanu e innebunita dupa sex. "Carnea reprezinta ingredientul principal"

" Relatia asta e ca o shaorma cu de toate, chiar asa si este. Din ce este facuta o shaorma asa si relatiile. Carnea reprezinta ingredientul princial, adica pasiunea, chiar si psihologii spun ca relatia intima este barometrul relatiei de cuplu, daca in dormitor este bine, orice problema se poate remedia. Este foarte important. Daca nu ai carne in shaorma nu ai nimic.

Mai avem cartofii prajiti. Carbohidratii astia se depun si lasa si urme, ba o celulilta, ba un colacel, sunt atasamentul si recunostinţa. Muraturile sunt sosetele aruncate prin casa, vasele nespalate de iubit, sau paharul pe care il lasa iubi peste tot. Sosul de usturoi reprezinta toleranta. Daca nu ai iubirea care sa tina una legata de alta, ca lipia, e degeaba", a spus Bianca acum ceva timp.

Mai mult decat atat, recent, vedeta le-a atras atentia doamnelor ca este crucial sa-si satisfaca barbatii din punct de vedere sexual.

" Viata sexuala trebuie sa fie implinita. Barbatilor le place sexul mult, iar un barbat fara sex e ca un leu in cusca. Deci, fetelor, niciodata sa nu neglijati acest aspect. Sexul inseamna 90% intr-o relatie.", a declarat vedeta.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies