Aceasta reteta este gata in jumatate de ora si este foarte gustoasa. Uite ce usor se prepara.
Ingrediente:
2 buc. dovleac placintar
2 buc. piept de pui
100 gr sos pesto
cca 450 gr baby spanac, tocat marunt
1 morcov mare, dat pe razatoare
1 buc. ardei gras rosu, tocat marunt
piper
sare
1-2 linguri patrunjel tocat (pentru decor)
cca 230 gr branza data pe razatoare
Mod de preparare:
1.
2. Injumatateste pe lungime dovleceii si scoate semintele. Baga-i apoi pentru 5 minute la microunde, ca sa se inmoaie putin.
3. Unge cu putin ulei o tava de copt.
4. Taie carnea in bucatele mici si amestec-o cu sos pesto. Las-o deoparte apoi.
5. Soteaza ardeiul rosu in ulei incins, apoi pune peste el spanacul, morcovul si carnea.
6. Adauga branza.
7. Umple dovleceii cu aceasta compozitie, pune-i in tava tapetata cu hartie de copt si baga-i in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 20-230 de minute.
Serveste-i cu frunze de patrunjel si cu putina branza.
Sursa: Bzi.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro