Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădiniță, după epidemia de viroze care afectează copiii: „Am decis sa incerc sa fac ceva”

Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădiniță, după epidemia de viroze care afectează copiii
Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădiniță, după epidemia de viroze care afectează copiii

Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădinița la care o duce pe fiica ei. Inițiativa ei a fost lăudată de prietenii virtuali.

Dr. Adina Alberts a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care și-a informat prietenii virtuali că a decis să facă ceva în privința epidemiei de viroze care afectează din ce în ce mai mulți copii. După ce fiica ei a suferit mai multe recăderi pentru că, la grădiniță, intra în contact cu alți copii bolnavi, celebrul medic a hotărât să vină îna jutorul micuților și al părinților și să-i ajute voluntar, fără a aștepta nimic în schimb.

„Dupa cum v-am informat anterior, am pus la punct un protocol menit sa stopeze epidemia de viroze care ne afecteaza copiii. Va povesteam ca fetita mea, din septembrie si pana in prezent, a avut cel putin 8 recaderi virale, a luat litri de medicamente antiinflamatoare si antitusive pentru ca nu imi permit sa imi las copilul netratat, si din cele 5 zile lucratoare ale saptamanii, ea a frecventat in medie 2.

Nu trebuie sa fii doctor docent in medicina ca sa realizezi ca aceste episoade sunt de fapt „recaderi“ cu simptomatologie aproape similara, si ca virursurile gripale de fapt se plimba de la un copil la altul, reinfectandu-i mereu. Un astfel de virus in fiecare „gazda“ pe care o infecteaza, sufera mutatii genetice si deci poate infecta iar si iar aceeasi copilasi care abia ies din perioada de convalescenta! Un astfel de chin la care este supus organismul imatur al unui micut de cativa anisori, nu-i va intari niciodata organismul, ci il va epuiza, facandu-l si mai

vulnerabil la imbolnaviri de tot felul! Imunitatea unui copil o stimulezi prin aport alimentar corect, vitamine, curatenie si sanatate! Iar pentru bolile pentru care exista vaccinuri, vaccinandu-l!
Orice student la medicina stie lucrurile astea!”, a scris Adina Alberts pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sute de mesaje pentru Adina Alberts, după ce antreprenoarea a anunțat că oferă pensie privată pentru 3 bătrâni! Un alt om de afaceri spune că-i va urma exemplu

Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădiniță, după epidemia de viroze care afectează copiii
Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădiniță, după epidemia de viroze care afectează copiii

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădiniță

„Asa ca am decis sa incerc sa fac ceva pentru toti micutii acestia, „condamnati“ la a fi gripati permanent. Si cum medic sau asistenta care sa colaboreze in vreun fel cu aceasta institutie nu exista, m-am oferit eu sa fac voluntariat! Am discutat cu dna directoare de la gradinita, am primit toata deschiderea si suportul dumneaei. Mi-am gasit ajutoare, doua asistente medicale inimoase si dedicate, m-am aprovizionat cu consumabile, am achizitionat lampi cu UV-C pentru sterilizarea incaperilor, am primit un spatiu in gradinita, in care sa desfasuram activitatea zilnica

de triere a copilasilor, parintii au fost informati despre aceasta campanie demarata si sustinuta de mine, mare parte dintre ei au fost foarte incantati de initiativa si m-au felicitat, iar colectivul didactic al gradinitei mi-a multumit foarte mult, spunandu-mi ca „de mult“ asteptau un astfel ajutor! I-am anuntat totodata ca totul va dura 1 luna!
Asa ca, ieri dimineata la ora 7:30, eram in gradinita si incepeam actiunea!
Ce a urmat a fost incredibil! (va urma)”, a scris Adina Alberts pe pagina ei.

Inițiativa celebrului medic a fost lăudată de toți cei care i-au citit mesajul. „Felicitări pentru inițiativă! Cred ca ar trebui ca fiecare grădiniță sa procedeze asa!”, „Felicitări, asa ar trebui făcut în toate creșele, grădinițele. Nepoțelul meu din luna noiembrie și până acum numai bolnăvior este”, „Felicitări pentru articol este o gură de oxigen pentru că descrie cu exactitate realitatea cu care ne confruntăm noi ca părinți și copii noștri. De asemenea vă felicit și pentru atitudinea d-voastră ❤”, sunt câteva dintre mesajele pe care Adina Alberts le-a primit pe pagina ei.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies