Dr. Adrian Streinu-Cercel, un nou avertisment: „Acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie”

Dr. Adrian Streinu-Cercel: „Acest virus parşiv se ascunde în praf”
Dr. Adrian Streinu-Cercel: „Acest virus parşiv se ascunde în praf”

Ce a transmis cunoscutul profesor despre noul coronavirus. Iată ce le-a recomandat autorităților să facă urgent.

În fiecare zi, numărul persoanelor diagnosticate cu noul coronavirus crește, iar specialiștii se așteaptă la o modificare substanțială în perioada sărbătorilor de Paște.

Specialiștii fac apel la populație să respecte cu strictețe măsurile luate de către autorități și să fie extrem de atenți, mai ales în perioada următoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Având în vedere că mai sunt doar trei săptămâni până la sărbătorile pascale, dr. Adrian Streinu- Cercel a lansat un nou avertisment legat de comportamentul pe care oamenii ar trebui să îl adopte cu privire la această sărbătoare.

Ce este de făcut în această perioadă

Citeste si: De câte ori trebuie să ne dezinfectăm telefonul mobil? Sfaturi de la medicul Adrian Streinu Cercel!

Dr. Adrian Streinu-Cercel: „Acest virus parşiv se ascunde în praf”
Dr. Adrian Streinu-Cercel: „Acest virus parşiv se ascunde în praf”

Autoritățile se așteaptă ca pandemia de coronavirus să atingă limita superioară în România în perioada Paștelui sau imediat după. Cu toate acestea, dr. Adrian-Streinu Cercel este de părere că acest scenariu ar putea fi evitat în situația în care oamenii ar respecta recomandările și ar rămâne în casă și în timpul sărbătorilor pascale.

Citeste si: Când se termină izolarea în România! Ce spune profesorul Streinu-Cercel

„Cea mai mare nevoie o reprezintă nevoia de calm şi de linişte. E o bătălie foarte complicată, mai ales că acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie. Am rugat autorităţile locale să spele străzi, parcuri pentru că acolo se ascunde virusul. Dacă vom înţelege să stăm şi în casă de Paşti, atunci acea estimare, precum că după sărbătorile pascale am putea avea o problemă mare, ar putea fi ştearsă cu buretele.

Dacă nu înţelegem acest lucru, acest scenariu va fi probabil la vedere”, a spus Adrian Streinu- Cercel.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce facem ca să nu aducem coronavirusul în casă. Sfaturile medicului Mihai Craiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies