Dr. Oz: Cele mai puternice alimente care ard grasimea

Dr. Oz: Cele mai puternice alimente care ard grasimea
Dr. Oz: Cele mai puternice alimente care ard grasimea

Exista unele alimente pe care specialistii precum Dr. Oz le recomanda in special pentru ca au un efect puternic de slabire si ard grasimea.

Grepfrutul

O jumatate de grapferuit are numai 36 de calorii ?i nu include deloc grasimi. Datorita enzimelor din continutul sau, grepfrutul are un efect puternic asupra metabolismului, favorizand arderea grasimilor.

Ardeiul iute

Capsaicina din ardeiul iute este o substanta care are rolul de a accelera metabolismul cu 20-30% inca din prima jumatate de ora dupa ce l-ai consumat, se arata intr-un studiu aparut in publicatia International Journal of Obesity.



Tahini

Este o pasta din seminte de susan potrivita pentru orice dressing in locul celor din comert. In plus ea se foloseste pentru a prepara humusul (pasta de naut) care a ajuns sa fie atat de apreciat si la noi. Tahini are un continut ridicat de grasimi bune si multe calciu, fiind recomandat de Dr. Oz pentru curele de slabire.

Iaurtul grecesc

Are mai multe proteine decat iaurtul obisnuit si este ideal pentru micul dejun sau pentru gustarile dintre mesele principale.
El te va ajuta sa arzi grasimile mai repede si mentine senzatia de satietate, astfel incat vei manca mai putin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prăjitură cu fructe de vară, rețeta doamnei Coco de pe Tik-Tok. „O prăjitură extraordinar de bună, este foarte ușor de făcut.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Dana Roba o critică dur pe Emily Burghelea după accidentul din Mauritius: ”Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies