Dr. Virginia Faur ne da o reteta naturista. Cum se prepara antibioticul saracului

Dr. Virginia Faur ne da o reteta naturista. Cum se prepara antibioticul saracului
Dr. Virginia Faur ne da o reteta naturista. Cum se prepara antibioticul saracului

Medicul Virginia Faur este recunoscut pentru remediile naturiste pe care le recomanda in prevenirea si tratarea afectiunilor minore.

Cum se prepara antibioticul saracului

 

E sezonul racelilor, vremea se schimba, iar acum virusii si bacteriile isi face de cap. Nu toti oamenii au un organism puternic, un sistem imunitar care sa ii fereasca de boli, fapt pentru care cei mai multi racesc in aceasta perioada.

Doctorul Virginia Faur recomanda o reteta denumita generic antibioticul saracului, asta deoarece costa foarte putin.

Remediul de mai jos trateaza infectiile respiratorii si racelile sezoniere.

 

Aveti nevoie de 40 de grame de cimbru uscat, miere de albine si un borcan mic. Puneti mai intai cimbrul in borcan si adaugati mierea peste el, pana la gura borcanului.

Lasati amestecul doua saptamani pentru filtrare. In tot acest timp, elementele pe care le contine cimbrul si antioxidantii din miere vor forma un puternic antibiotic natural.

Luati de trei ori pe zi din acest leac (lingurite mici, in special inainte de masa) si veti incepe sa simtiti o imbunatatire a starii de sanatate imediat. E important de precizat ca intre ultima lingurita de peste zi si urmatoarea trebuie sa treaca 8 ore. Nu exagerati cu acest tratament, oricat de bun este gustul mierii cu cimbru.

 

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Reteta traditionala de carnati de casa. O prepara de Craciun toate gospodinele din Ardeal

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies