"Dragoste si secrete", un serial in care dragostea invinge

"Dragoste si secrete", un serial in care dragostea invinge

Iubire, visuri ce par imposibile, tradari, secrete, intrigi, toate acestea sunt cateva dintre ingredientele noului serial "Dragoste si secrete" ce va avea premiera maine, 15 iulie, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Telespectatorii vor avea bucuria de a-l revedea pe unul dintre actorii emblematici ai Turciei, Keremcem, intr-un rol de exceptie, Ali Hodja, pentru care s-a pregatit cateva luni. Partenera lui din serial, Ozgu Kaya, cea care da viata personajului Sevda, este una din actritele in plina ascensiune din noua generatie. In serial cei doi actori vor incerca sa doboare toate obstacolele care stau in calea iubirii lor.

Keremcem, intr-un interviu acordat presei turce spune ca, desi este de 15 ani in aceasta industrie, se pregateste minutios pentru fiecare rol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Cu cat iti joci mai bine rolul, cu atat vei straluci in el. Scenaristii scriu pentru actorii care dau veridicitate personajelor pe care le interpreteaza", a subliniat carismaticul artist care a adaugat ca rolul din "Dragoste si secrete" nu face exceptie.

Personajul Ali Hodja este un om care a trait multe experiente intense in viata sa, reusind sa ramana corect si bun cu cei din jur. Acesta o intalneste pe Sevda in conditii exceptionale. Tanara are nevoie urgenta de o suma mare de bani pentru a-si salva fratele, rapit de o banda de traficanti de droguri, si ii cere ajutorul lui Uygar Sarikaya, un influent om de afaceri care o ajuta, insa ii face o propunere indecenta.

Disperata, Sevda fuge si isi gaseste adapost in casa lui Ali Hodja. Din acest punct intriga evolueaza dramatic, pe mai multe planuri, secrete adanc ingropate ies la iveala, totul parand a fi impotriva iubirii care se naste intre cei doi protagonisti.

Nu ratati un serial ce are in centru o extraordinara poveste de iubire, “Dragoste si secrete”, miercuri, 15 iulie, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

“Dragoste si secrete” va putea fi urmarit de miercuri pana vineri, ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies