“Dragostea iți bate la ușa”, noua caravană a emisiunii Casa Iubirii

“Dragostea iți bate la ușa”, noua caravană a emisiunii Casa Iubirii
“Dragostea iți bate la ușa”, noua caravană a emisiunii Casa Iubirii

Urmărit mereu de milioane de telespectatorii show matrimonial, prezentat de seducătoarea Andreea Mantea începe un nou casting.

Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Timișoara, Craiova și București sunt orașele în care prezentatoarea o să poposească alături de echipă.

Noul casting Casa Iubirii

Citește și: Caravana de casting "Casa iubirii" la linia de start! Andreea Mantea, nerăbdătoare să-i întâlnească pe cei care doresc să participe la show-ul televizat și să-și găsească jumătatea; Află care sunt orașele unde ajunge caravana

Casa Iubirii de la Kanal D este show-ul fenomen ce a ținut în fata micilor ecrane telespectatori de toate vârstele pentru a urmări cu sufletul la gură intrigile și poveștile de dragoste ale concurenților. Emisiunea a arătat mereu drama și pasiunea celor implicați direct în relațiile de cuplu.

Andreea Mantea a știut mereu cum să ghideze cu multă pricepere și empatie participanții prin provocări, teste, discuții intense, dezvăluindu-și astfel personalitatea lor.

În ce zile se vor tine casting-urile pentru Casa Iubirii

3-4 noiembrie – Cluj-Napoca

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

10-11 noiembrie- Iași

17-18 noiembrie- Constanța

24-25 noiembrie- Brașov

1-2 decembrie- Sibiu

8-9 decembrie- Timișoara

10 decembrie- Craiova

11 și 15 decembrie – București

"Dragostea îți bate la ușă!! Suntem gata să pornim într-o nouă călătorie în căutarea iubirii adevărate și suntem convinși că vom găsi oameni minunați care să ne împărtășească poveștile lor uluitoare. Iubirea este cea care ne unește și ne ghidează în această aventură extraordinară și sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe cei care își doresc să fie parte a unei experiențe minunate.

Primul oraș în care vom ajunge este Cluj-Napoca, unde vom fi pe 3 și 4 noiembrie! Vă așteptăm să ne cunoaștem mai bine!"  a declarat Andreea Mantea.

De la certuri pasionale la împăcări emoționante, "Casa Iubirii" este un carusel de trăiri, care mai de care mai interesante.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies