”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta

”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta
”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta

Oana Roman și Marius Elisei își aruncă săgeți în spațiul public după ce au anunțat, în urmă cu puțin timp, că s-au separat. Astfel, vedeta a hotărât să posteze conversația privată cu tatăl copilului ei, unde îi impune să renunțe la numele lui.

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a creat numeroase controverse în spațiul public. Cu toate astea, după o relație de 10 ani, fiica lui Petre Roman vrea să scape definitiv de numele fostului soț de pe platformele de socializare. Însă, pentru a fi posibil acest lucru ea trebuie să primească aprobare de la Instagram, pentru ca cererea să fie validată. Deși lucrul respectiv a fost punctat și de Oana Roman în urmă cu câteva zile, Marius Elisei a ținut să-i spună fostei sale soții să grăbească procesul de schimbare a numelui din mediul online, iar Oana Roman a

ținut să împărtășească și cu admiratorii săi acest lucru.

Astfel, Oana Roman a postat conversația privată în mediul online pentru ca fanii ei să știe că fostul soț a hotărât să-i dea un „termen” pentru schimbarea numelui din „oanaromanelisei” în „oanaroman”. Gestul lui Marius Elisei nu a trecut neobservat, așa că vedeta a decis să trateze cu ironie, în propriul stil caracteristic, întreaga situație.

„Îmi dă și el termene, drăguțul de el”, a scris Oana Roman în mediul, făcând apel la ironie și de această dată.
„Până marți să ștergi numele de «Elisei» de pe toate rețelele de socializare”, i-a spus Marius Elisei Oanei Roman în conversația privată pe care vedeta a postat-o în mediul online.

Citește și: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Roman a publicat conversația privată cu Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Marius Elisei a fost cel care și-a dorit despărțirea de Oana Roman

După numeroase încercări de a repara relația, Oana Roman a reușit să-și facă curaj să anunțe că este oficial o femeie singură. Mai precis, vedeta a dezvăluit că decizia de separare a venit din partea lui Marius Elisei, moment în care nu a putut decât să accepte și să se adapteze schimbării.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale.


Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Așteptați jihadul atunci.” Marius Elisei, primele declarații după ce Oana Roman a dezvăluit că nu mai contribuie la creșterea fetiței lor

Oana Roman a publicat conversația privată cu Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies