Drama cumplita a interpretei Claudia Zamfir! I-a murit una din gemene la nastere: "M-am certat cu Dumnezeu. L-am renegat, atunci cand mi-a murit fetita"

Drama cumplita a interpretei Claudia Zamfir! I-a murit una din gemene la nastere:
Drama cumplita a interpretei Claudia Zamfir! I-a murit una din gemene la nastere: "M-am certat cu Dumnezeu. L-am renegat, atunci cand mi-a murit fetita"

 

Cantareata de muzica populara Claudia Zamfir a fost incercata de viata si a depasit cu bine momentul din viata care pe multi i-ar fi lasat la pamant, prabusiti de durere.
Artista a venit in platou la "Teo Show" si a impartasit povestea ei emotionanta de viata.

"Te-am cautat pana te-am gasit, pentru a le arata oamenilor ca exista tineri, asa cum esti tu, care au trait intr-o viata scurat, pana acum, ce n-au trait altii in doua.

Si totusi, esti in picioare si canti.", i-a spus Teo.

"Totul s-a declansat in luna a cincea de sarcina. Ca orice mamica care afla ca e insarcinata se bucura, insa atunci...exact de ziua mea, cand implineam 29 de ani, seara, am primit acest cadou nefericit. Mi s-a rupt apa, am ajuns la spital, timp de o luna am stat numai la pat intr-o pozitie incomoda, in incercarea de a salva sarcina.

Nu aveam voie sa beau apa decat cu paiul. Sa fii tintuit la pat nu e usor, atunci mi-am dat seama cum e viata oamenilor care traiesc cu un handicap.

 

Am depasit perioada cu optimism, asa am fost eu si imi place sa cred ca asa am ramas si acum.
Dupa ce am nascut fetitele, prematur, erau foarte micute.

Maria, cea care acum traieste si e ok, era mai slabuta decat cealalta. Le-am nascut si am trecut prin perioada critica.
Mihaela a pierdut lupta cu viata la o luna si doua saptamani, dupa nastere. Am botezat ambele fetite in spital. Mie nu mi-au dat sanse niciun doctor, iar doamna doctor care s-a ocupat de mine mi-a spus ca acesti copii traiesc datorita iubirii ce le-o port."
, a povestit artista.

Insa problemele nu aveau sa se termine aici.

"Dupa ce a murit fetita, la cateva zile, mi-au spus ca fetita cealalta e nevazatoare. Copilul nu putea sa vada, avea retinopatie.
Mi-au spus ca exista riscul sa nu faca fata operatiei, daca o vor opera. Le-am spus sa mi-o lase oarba, o cresteam asa, ma dedicam in totalitate ei. Operatia a reusit in cele din urma si e un copil inteligent, sanatos, este foarte bine.

", a mai spus Claudia Zamfir.

Interpreta a mai marturisit ca, desi nu este o persoana foarte bisericoasa, are o relatie aparte cu divinitatea, in ciuda faptului ca la un moment dat, l-a renegat total pe Dumnezeu.

"Eu l-am renegat pe Dumnezeu, m-am certat cu El, atunci cand mi-a murit fetita. Nu ma simteam bine sufleteste si atunci am luat o decizie de a ma intoarce.

I-am spus ca eu nu pot sa mai duc asta. Am avut un gand sa sar de la geamul de la toaleta, insa eram urmarita mereu de oameni.", a mai spus ea.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sotia Jaguarului de la Exatlon, mesaj dur pentru toti cei care ii jignesc sotul! Nella se mandeste cu cel pe care l-a ales pentru tot restul vietii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies