Dramă fără margini pentru Ceylin

Dramă fără margini pentru Ceylin
Dramă fără margini pentru Ceylin

În această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, Ceylin este în stare de șoc după ce a aflat de moartea lui Îlgaz și a fost arestată.

Frumoasei avocate nu-i vine a crede ca l-a pierdut pe Îlgaz dar și mai rău este faptul că toate indiciile teribilei crime conduc către ea, ca fiind cea care și-a ucis soțul. Autoritățile sunt în stare de șoc, familiile implicate sunt înmărmurite de durere iar Yekta empatizează cu situația tulburătoare prin care trece Ceylin.

Nimeni nu bănuiește că Omer este direct implicat în toate aceste întâmplări teribile care s-au abătut asupra familiei Kaya iar Eren și Yekta sunt sprijin pentru Ceylin.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce mărturisire îi face Eren avocatei și prietenei sale, Ceylin, în legătură cu uciderea lui Îlgaz, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies