Dramă în familia lui Ștefan Bănică Jr.! Fratele lui a murit

Dramă în familia lui Ștefan Bănică Jr.! Fratele lui a murit
Dramă în familia lui Ștefan Bănică Jr.! Fratele lui a murit

Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit într-un accident rutier, în anul 2011.

Unul dintre cei mai iubiți artiști din România a suferit cumplit în urmă cu câțiva ani, în anul 2011, când fratele său vitreg, Alexandru, a murit în urma unui accident rutier.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit la vârsta de 25 de ani și era cunoscut sub numele de ”Babanu”.

Bărbatul se afla în mașină în dreapta șoferului, un prieten de-al său. Prietenul lui Alexandru a supraviețuit. Ştefan Bănică Jr. şi Alexandru Silviu Bănică aveau același tată, dar mame diferite. Îi despărţeau aproape zece ani. Fratele artistului este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, conform Cancan.

Fosta iubită a lui Bănică Jr a pierdut și procesul cu artistul

Anul 2018 s-a încheiat și mai prost pentru fosta iubită a lui Bănică, aceasta pierzând și procesul prin care solicita, printre altele, majorarea pensiei alimentare din partea artistului.

Instanța a mai stabilit că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă. În plus, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei. Ambele părți au atacat decizia.

Camelia a fost iubita lui Ştefan Bănică jr în perioada 2000- 2005, timp în care a venit pe lume fiul lor, Radu Ştefan.

Prezenţă discretă în viaţa lui Bănică, tânăra a ieşit din relaţie când artistul s-a îndrăgostit de Andreea Marin, cea care avea să-i devină soţie acestuia în 2006. Imediat după despărţirea de Ştefan, Camelia l-a cunoscut pe actualul partener de viață, şi el divorţat.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Nuntă mare în lumea artistică! O interpretă de muzică populară a spus ”DA!” după 13 ani de relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies