Drama neștiută a Mirelei Retegan, inventatoarea fenomenului ”Gașca Zurli”! ”Am suferit de depresie după ce a murit tatăl meu! Am căzut la mall”

Drama neștiută a Mirelei Retegan, inventatoarea fenomenului ”Gașca Zurli”! ”Am suferit de depresie după ce a murit tatăl meu! Am căzut la mall”
Drama neștiută a Mirelei Retegan, inventatoarea fenomenului ”Gașca Zurli”! ”Am suferit de depresie după ce a murit tatăl meu! Am căzut la mall”

Mirela Retegan, ”inventatoarea” fenomenului Zurli, a făcut recent declarații surprinzătoare legate de starea ei de sănătate.

Mirela Retegan sau ”tanti prezentatoarea”, cum este ea cunoscută de zeci de mii de copii, a recunoscut recent că în spatele proiectului-fenomen, ”Gașca Zurli” există multă muncă, sacrificii și uneori stări de depresie și anxietate.

Mirela Retegan a acordat un interviu jurnalistei Cristina Stănciulescu în care vorbește despre perioada dificilă pe care a trăit-o după ce și-a pierdut tatăl.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!

Mirela Retegan, ”vindecată” de o parapsiholoagă

”Da! Am suferit de depresie. După ce tatăl meu a murit de un cancer fulgerător, toată lumea îmi spunea că eu sunt foarte puternică, mulți depindeau de mine, ei bine, am fost puternică până când am căzut la mal.

La propriu. Și o prietenă, medic de profesie, a venit acasă și mi-a spus: am o veste foarte proastă pentru tine, ai depresie... ”Ah, am răspuns, deci nu e cancer!”

Pentru că, după moartea tatălui, mă duceam și-mi făceam analize din 2 în 2 luni și nu mergeam niciodată să-mi iau rezultatele. Și am reușit din suferință cu ajutorul unei femei care este parapsiholog cu care m-am văzut și care m-a ajutat să înțeleg ce se întâmplă cu mine, să accept ceea ce s-a întâmplat și să încep să caut un răspuns

în altă parte. Și să realizez de fapt motivul pentru care suntem noi aici și ce se întâmplă atunci când plecăm. Am devenit mult mai atentă la ce simt decât la ceea ce fac”, a dezvăluit Mirela Retegan pentru cristinastanciulescu.ro.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies