Dramă uluitoare în familia Cevher

Dramă uluitoare în familia Cevher
Dramă uluitoare în familia Cevher

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, surorile Cevher vor avea parte de evenimente uluitoare, care vor impresiona fanii îndrăgitei producții.

Marele eveniment din familia Cevher, nunta mezinei Guneș, urmează a se petrece iar  tânăra mireasă este extrem de emoționată. Alături de ea sunt Azra și Sanem care fac totul pentru ca nunta surorii lor să fie un eveniment memorabil.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitat la nuntă, Faruk le va face fiicelor sale, dar și fostei sale soții, o surpriză uluitoare, fapt care va bulversa familia Cevher. Știind că este grav bolnav, Faruk vine în fața fiicelor sale pentru a le-o prezenta pe sora lor vitregă, Deniz.

Guneș va afla, cu stupoare, că Deniz nu și-a dorit să își cunoască familia din partea tatălui iar atunci tânăra mireasă bănuiește că părintele patern ascunde un mare secret.

Drama teribilă care urmează a se petrece în viețile surorilor Cevher, chiar în ziua nunții frumoasei Guneș, va aduce suferință fără margini acestora.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod emoționant din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

VIDEO Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec apar noi sarcini de muncă.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Caz de înșelăciune la două hoteluri din Sinaia. Doi români au produs o pagubă de 16.000 de lei

De la clasic la avangardist: 5 idei de manichiură mov pentru orice ocazie

Câți bani trebuie să îi dea Oana Radu fostului soț, Cătălin Dobrescu, după divorț! Cine a rămas cu apartamentul pe care cei doi îl aveau împreună

Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba


Cookies