Dramă uriaşă pentru Cornelia Catanga! Sora celebrei cântăreţe este grav bolnavă! ”E căzută la pat de câteva luni, nu mai au ce să-i facă!” EXCLUSIV

Dramă uriaşă pentru Cornelia Catanga! Sora celebrei cântăreţe este grav bolnavă! ”E căzută la pat de câteva luni, nu mai au ce să-i facă!” EXCLUSIV
Dramă uriaşă pentru Cornelia Catanga! Sora celebrei cântăreţe este grav bolnavă! ”E căzută la pat de câteva luni, nu mai au ce să-i facă!” EXCLUSIV

Cornelia Catanga este un nume consacrat în muzica lăutărească şi de petrecere.

 

Ajunsă la vârsta de 60 de ani, Cornelia Catanga a fost greu încercată de viaţă, suferind câteva operaţii complicate, care i-au pus viaţa în pericol. ”Nimeni nu ştia asta, dar după ce a murit mama, tot ce aveam eu mai drag pe lume, am vrut să mă sinucid. Singurul om care a reuşit să mă pună pe picioare este cel care mi-a devenit soţ, Aurel Pădureanu.

La o perioadă după ce mi-am revenit, am rămas însărcinată cu Alexandru! Ce mi-a luat Dumnezeu, apoi mi-a dat un alt dar înapoi”, mărturisea Catanga la un moment dat, vorbind de prima dramă a vieţii ei.

 

 

Marea solistă provine dintr-un sat de munte din judeţul Buzău, tradiţia muzicală fiind moştenire de familie în neamul Catanga. "Sunt dintr-un sătuc, cu numele de Zeletin, un sat numai de lăutari romi şi moştenesc glasul şi cîntecul din bunici şi străbunici.

Imaginaţi-vă, numai, în ce familie am venit eu pe lume: bunica mea a cantat la vioară pînă la 80 de ani, mama mea- Dumnezeu s-o odihnească!- canta la acordeon şi bătea şi tobele ca nimeni altcineva, sora mamei mele, la fel, cînta la acordeon, fratele mamei cînta la acordeon şi la vioară, bunicul şi străbunicul meu cîntau la ţambal”,  povestea mândră artista atunci când a fost invitată la o emisiune tv.
Din păcate pentru Cornelia Catanga, sora ei, mai în vârstă decât ea, este suferindă de câteva luni bune.  ”Sora Corneliei e căzută la pat de câteva luni, nu mai au ce să-i facă! Abia se mai mişcă, săraca...Cât a putut Cornelia să o ajute, a ajutat-o, dar acum doar bunul Dumnezeu mai poate face ceva”, ne-a declarat vecinii Corneliei Catanga din satul natal al cântăreţei. 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

12 momente care pot întări sau distruge o relaţie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies