Drama vieții unei mame, cauzată de grupurile de pe Facebook . „Nu a avut nici măcar ocazia să respire”

Drama vieții unei mame, cauzată de grupurile de pe Facebook . „Nu a avut nici măcar ocazia să respire”
Drama vieții unei mame, cauzată de grupurile de pe Facebook . „Nu a avut nici măcar ocazia să respire”

Drama vieții unei mame. Grupurile de Facebook au cazuzat o dramă în viața unei femei, care și-a pierdut copilul, urmărind sfaturile altor mămici.

Foarte multe femei se expun la numeroase pericole prin aderarea la grupurile de mămici de pe Facebook. Foarte multe dintre acestea lansează sfaturi și idei „în ajutorul” altor femei, însă nu mereu acestea au un rezultat pozitiv. O femeie în vârstă de doar 28 de ani a trăit astfel drama vieții ei! Susține că a urmat sfaturile persoanelor dintr-un grup, iar consecința a fost decesul fiului său.

Citeste si: Ce se întâmplă în organismul tău când renunți la carne. Așa ceva nu se poate!

Drama vieții unei mame. Pe parcursul sarcinii, aceasta a urmărit mai multe pagini de pe rețelele sociale care vizau nașterea acasă, însă nu s-a gândit nici măcar o secundă că se va expune la un pericol imens. „Naşterea nu este un eveniment medical, ci o funcţie biologică normală. Copiii ies singuri, atunci când vor ei. E o prostie  să spui că fătul trebuie să se nască înainte de a 42-a săptămână de sarcină” declară Yolande Norris-Clark pe blogul său dedicat nașterii.

Această femeie, însă, la fel ca multe altele, nu are nici un fel de pregătire medicală, iar astfel pune la risc viața a numeroase viitoare mămici, precum și pe cea a copiilor lor.

Femeia în vârstă de 28 de ani a ținut cont de aceste sfaturi întru totul, și, gândindu-se la mersul la ginecolog, unde nu s-a simțit niciodată ajutată sau înțeleasă, a ales să își nască fiul acasă, atunci când va fi momentul, așa cum a fost sfătuită pe numeroase Grupuri de Facebook.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Grupurile de Facebook i-au omorât fiul. A trăit cea mai mare dramă posibilă!

Ajunsă în săptămâna 43 de sarcină, starea de rău și contracțiile resimțite de femeie erau semnele că trebuie să nască, însă a fost încurajată de alte femei să mai aștepte, pentru că va naște atunci când este momentul.

„Ai încredere în corpul tău,”„Copilul tău nu e pregătit să iasă” au fost doar câteva dintre sfaturile celorlalte femei, însă nici una dintre ele nu a menționat că este periculos să aștepte atât de mult să nască. În a 45-a săptămână de sarcină, însă, femeia a resimțit dureri crunte, care au pus-o pe gânduri, dar a urmat sfatul celorlalte participante și a ascultat muzică, a dansat sau a stat în cada plină cu apă călduță, pentru a-și ameliora durerile.

Drama vieții unei mame, cauzată de grupurile de pe Facebook . „Nu a avut nici măcar ocazia să respire”
Drama vieții unei mame, cauzată de grupurile de pe Facebook . „Nu a avut nici măcar ocazia să respire”

Citeste si: Lili Sandu, dezvăluiri tulburătoare despre trauma suferită! Medicii îi dădeau șanse mici să rămână însărcinată: „Eram îngenunchiată, sufletul îmi plângea”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Ziua următoare, a început să vomite incontrolabil, i s-a rupt apa și, mai mult decât atât, a eliminat meconiu. Știa că acestea sunt semnale de alarmă și că odată eliminate acele lichide, viața fătului este pusă în pericol, așa că a decis să meargă de urgență la spital. Asistenta, însă, a adus pe lume fătul, dar inima lui nu mai bătea.

„M-am spălat singură pe creier urmând sfaturile de pe internet.

Poveştile triste nu sunt niciodată expuse în social media. Am greşit enorm. Responsabilitatea mea, ca viitoare mamă, era să îmi protejez copilul, dar am eşuat... Nu a avut nici măcar ocazia să respire. Sper ca povestea mea tristă să ajute pe cineva, să nu mai facă aceleaşi greşeli pe care eu le-am făcut”, a declarat femeia în vârstă de 28 de ani, după ce și-a revenit din șoc.

Citeste si: Ce alimente NU trebuie să consume gravidele? Sfaturile unui medic renumit!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce se întâmplă în organismul tău când renunți la carne. Așa ceva nu se poate!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies