Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal

Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal
Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi martori unor evenimente dramatice care se vor derula în familiile Arslan și Unal.

După ce Mustafa a realizat că fiul pe care îl are cu soția sa, nu este al lui, bărbatul aflând cu tristețe cruntul adevăr că nu poate avea copii, familia Unal este în stare de șoc. Nilay, cea care, până odinioară, era singura “pe placul” socrilor săi, de data aceasta femeia a fost alungată de acasă și nu știe cum să gestioneze această situație teribilă care s-a abătut asupra sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

O întâmplare face ca frumoasa Kîvîlcîm să afle, prin intermediul unei tinere, că Ertugrul, bărbatul blând și afectuos care își dorea căsătoria, este unul dur și periculos.

Kîvîlcîm află că tânăra este abuzată de ani buni de Ertugrul, conform spuselor acesteia, și acum ea are nevoie de ajutor pentru a scapa din situația teribilă în care se află.

Alev va avea parte de un șoc atunci când Abdullah îi va spune că încă nu poate divorța de Pembe iar Doga și Faith vor trece din nou, prin situații dramatice, din cauza diferențelor dintre familiile din care fac parte.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.  

 

 



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Andreea Tonciu a fost răsfățată de mică! Vedeta provine dintr-o familie înstărită: „Bunica mea nu știa că îi lipsesc bani. La câți bani avea, nu știa.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a maestrului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies