Dramele din viața Ecaterinei Ladin! Actrița și-a pierdut tatăl și fratele: „L-am înmormântat pe fratele nostru duminică și eu marți am fost la filmare.”

Dramele din viața Ecaterinei Ladin! Actrița și-a pierdut tatăl și fratele: „L-am înmormântat pe fratele nostru duminică și eu marți am fost la filmare.”
Dramele din viața Ecaterinei Ladin! Actrița și-a pierdut tatăl și fratele: „L-am înmormântat pe fratele nostru duminică și eu marți am fost la filmare.”

Actrița Ecaterina Ladin a vorbit despre decesul tatălui și al fratelui său.

Ecaterina Ladin este o actriță foarte apreciată de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a reușit să aducă zâmbetul pe buzele multor oameni, datorită rolurilor sale din serialele de comedie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că în sufletul său actrița ascunde o adevărată dramă.

Invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Ecaterina Ladin a vorbit despre cele mai mari pierderi din viața sa.

Ecaterina Ladin și-a pierdut tatăl și fratele

Citește și: Cine este Ecaterina Ladin. „Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei.”

Dramele din viața Ecaterinei Ladin! Actrița și-a pierdut tatăl și fratele
Ecaterina Ladin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Fratele meu avea un utilaj și m-a întrebat dacă nu vreau să fac o afacere, să nu mai aibă grija mea că nu muncesc.” Ecaterina Ladin, despre cum a reușit să bună bazele propriei sale afaceri

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tatăl actriței a decedat când aceasta avea doar 17 ani, iar ulterior, Ecaterina Ladin și-a pierdut și fratele, care la rândul său s-a stins din viață mult prea devreme.  

Tatăl meu a avut diabet zaharat, dependent de insulină și făcea foarte des come diabetice. Nu a acceptat boala. El a descoperit acest diabet avansat, nu la început.

Fratele a luat o hepatita C.

Nu a știut și nici noi nu știm de unde. Nu a știut de acest diagnostic și s-a transformat în ciroză. Când a descoperit ciroza era prea târziu și a decedat din cauza cirozei.

Peste 4 zile făcea 45 de ani. Noi am fost foarte uniți, așa am fost crescuți și așa și-au crescut și ei copiii la rândul lor .”, a povestit îndrăgita actriță.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ecaterina Ladin, mărturisiri dureroase despre decesul fratelui său

Dramele din viața Ecaterinei Ladin! Actrița și-a pierdut tatăl și fratele
Ecaterina Ladin[Sursa foto: Facebook]

În momentul în care fratele său s-a stins din viață, Ecaterina Ladin era deja implicată în proiectul de succes care a făcut-o cunoscută. Astfel, actrița a avut nevoie să se deconecteze de la acea durere și să filmeze pentru serialul respectiv.

„L-am înmormântat pe fratele nostru duminică și eu marți am fost la filmare. M-a sunat Dragoș și mi-a spus că amânăm, fac ce vor eu, doar să știe ca să schimbe.

Eram în plin calup de filmare. Am zis că trebuie să mă rup de aici. Nu puteam, mă afundam din ce în ce mai tare și trebuia să mă rup ca să pot să revin, ca să o susțin pe mama, să pot să fiu lângă ea, să pot să fiu eu aia puternică. Dacă stăteam acolo nu aveam nicio șansă. Am venit, am filmat, seara m-am întors înapoi la Chișinău, dar a fost o zi de ruptură.
Durerea nu pleacă
.”, a mai povestit actrița.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Raluca Podea a vorbit despre momentul în care a decis să se căsătorească la 19 ani. Ce a determinat-o să ia această decizie: „Mama mea și tatăl meu nu au fost de acord cu căsătoria.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies