Dressing fără calorii, gata doar în 3 minute

Dressing fără calorii, gata doar în 3 minute
Dressing fără calorii, gata doar în 3 minute

Suntem în mijlocul verii, iar salatele sunt preferatele tuturor, mai ales atunci când ne dorim ceva răcoros și savuros.

Pentru un plus de savoare în salate, putem adăuga un dressing delicios care poate transforma o banală salată într-o cină fabuloasă. Iată cum să prepari rapid un dressing pentru o salată, în doar 3 minunte, un sos care va da un plus de savoare oricărei combinaţii de legume.

Citeste si: Dieta care te scapă de 5 kilograme în 7 zile! Cum slăbești 18 kilograme pe lună

Ingrediente:

o cană de iaurt/chefir/sana

sare

piper negru

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

piper alb

mărar tocat

câteva picături de ulei de măsline (opţional)

Citeste si: Ce ai în casă și te ucide fără să știi. Te îmbolnăvește de cancer!

Mod de preparare:

Toate îngredientele se pun într-un bol şi se amestecă bine. Când dressingul are o consistenţă omogenă, se toarnă peste salată. 

Pont: Dacă nu ai plănuită o ieșire în oraș, poți adăuga și doi căței de usturoi pisați sau tăiați rondele, pentru un plus de savoare absolut fabuloasă! Mai mult decât atât, dressingul de iaurt și condimente este alegerea perfectă dacă ești la dietă sau ai probleme cu greutatea, acesta având un aport caloric extrem de scăzut. 

Iar dacă îți dorești să schimbi puțin textura și gustul salatei, poți realiza rapid un dressing de iaurt și muștar, un deliciu absolut. Amestecă 1/4 linguriţă sare, 1/2 linguriţă pudră usturoi, 1/4 linguriţă piper, 3 linguri miere, 2 linguri muştar, 60g iaurt grecesc, 1 lingura suc de lămâie, mixează-le bine și pune recipientul la rece pentru o oră. Acum poți servi salata favorită! 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cancerul care nu doare si nu are simptome. Din ce în ce mai multe femei află prea târziu că îl au

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies