Drew Taggart și Chantel Jeffries s-au despărțit după un an de relație!

drew taggart si chantel jeffries despartire
Drew Taggart și Chantel s-au despărțit după un an de relație

Drew Taggart și Chantel Jeffries au avut o relație de un an, însă în cele din urmă și-au spus ADIO. Ce s-a întâmplat!

Starul formației The Chainsmokers, Drew Taggart, și Chantel Jeffries s-au despărțit după un an de relație. Cei doi au rămas prieteni.

Drew Taggart și Chantel Jeffries s-au despărțit după un an de relație

O sursă apropiată formației The Chainsmokers a dat câteva detalii legate de despărțirea lui Drew Taggart de Chantel Jeffries.

"Cei doi s-au despărțit acum o lună", spune sursa.

"A fost o despărțire amiabilă, cei doi au rămas prieteni."

Citeste si: A înșelat-o Paulo Dybala pe viitoarea soție?! Celebrul fotbalist ar fi fost văzut în preajma altei femei

Zvonul că Drew Taggart și Chantel Jeffries formau un cuplu a apărut în februarie 2020, la o petrecere Super Bowl. Cei doi și-au continuat relația în timpul pandemiei de COVID-19. 

chantel jeffries s-a despartit
Chantel Jeffries a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare alături de Drew Taggart[Sursa foto: Instagram Chantel Jeffries]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Drew Taggart și Chantel Jeffries au confirmat că sunt într-o relație în iulie 2020, atunci când au participat la un eveniment împreună și au postat pe conturile personal de social media o fotografie romantică.

Cei doi au mai fost surprinși la o întâlnire dublă, alături de colegul de trupă a lui Taggart, Alex Pall. 

S-a zvonit la un moment dat că solistul trupei The Chainsmokers își vine casa pentru a trăi împreună cu iubita lui, dar până la urmă adevărul a fost că Chantel doar s-a mutat din casa cântărețului.

Recent, Drew Taggart și Chantel Jeffries au sărbătorit ziua de naștere a cântărețului, în timpul unei escapade în Mexic. 

Citeste si: Blake Shelton și Gwen Stefani au stabilit data nunții! Când va avea loc marele eveniment?

"Faci ca această planetă să se simtă ca acasă", a scris fosta iubită a lui Taggart în dreptul fotografiei postate pe contul personal de Instagram.

chantel jeffries iubit
Chantel Jeffries nu și-a șters fotografiile de pe rețelele de socializare în care apare cu fostul iubit[Sursa foto: Instagram Chantel Jeffries]

"La mulți ani, te iubesc așa cum iubesc plăcinta și te iubesc atâta timp cât plăcinta rămâne", a continuat frumoasa brunetă.

"Aș fi vrut să spun asta live ca să fie mai amuzant, dar abia aștept să fac tot ce-i de făcut în viaț asta alături de tine", a scris, din nou, Chantel Jeffries.

Chantel Jeffries a mai avut relații cu Diplo, The Weeknd și Justin Bieber, pe când Drew Taggart a fost văzut în preajma modelului Meredith Mickelson și a lui Haley Rowe.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

O concurentă din Casa Puterea Dragostei vrea să părăsească show-ul după un conflict dur cu Andrada! Despre cine este vorba?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies