Catalin Scarlatescu dezvaluie care este reteta de drob de miel a bunicii sale.
Reţeta de DROB a bunicii
- organele de la un miel: ficatul, rinichii, plămânii, inima
- carne de miel 250 g
- 400 g ceapă şi usturoi verde
- 400 g mărar şi pătrunjel verde
- ouă bătute (pentru fiecare 1 kg de compoziţie folosesc 8 ouă bătute)
- sare, piper
- ulei de floarea soarelui
- prapure
Organele şi carnea se taie cuburi mari şi se călesc în tigaie cu ulei de floarea soarelui, sare şi piper. Apoi le dăm deoparte şi le lăsăm la scurs. 25% din compoziţie se taie cuburi, restul se toacă la maşina. Ceapa şi usturoiul verde se toacă mărunt şi se prăjesc în tigaia în care am călit organele. Lăsaţi să se evapore toată apa din tigaie. Mărarul şi pătrunjelul se toacă "aproape fin".