„Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant! Dulce, puțin sărat, puțin iute.” Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica

„Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant! Dulce, puțin sărat, puțin iute.” Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica

Află din rândurile următoare care este rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica.

Nicoleta Voica este o îndrăgită interpretă de muzică populară, care pe lângă talentul său muzical, a reușit să câștige simpatia publicului și prin intermediul rețetelor sale pe care le postează pe pagina sa de Facebook, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online idei de preparate rapide și gustoase. De data aceasta, interpreta de muzică populară a pregătit dulceață de ceapă roșie.

Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant. Dulce, puțin sărat, puțin iute. Se potrivește foarte bine cu friptură de porc, cu friptură de pui, în sandvișuri, pe pâine prăjită. Gustul ăsta de sărat-dulce este foarte interesant .”, a spus Nicoleta Voica pe Facebook.

Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica

Citește și: „Este foarte ușor de preparat și vă promit că va fi și gustos.” Rețeta ostropelului de pui cu mămăliguță a Nicoletei Voica

Citește și: „Ajută ca pulpele de rață să fie mai bronzate.” Rețeta de pulpe de rață la cuptor, cu cartofi, usturoi și lămâie a Nicoletei Voica!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ingrediente:

  • 50 de grame de unt;
  • 50 ml de oțet balsamic;
  • un cățel de usturoi;
  • sare și piper;
  • 50 de grame de zahăr brun;
  • un kg de ceapă roșie;
  • 3 linguri de ulei de măsline.

Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica [Sursa foto: freepik]

Mod de preparare:

Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Este foarte ușor de preparat. Într-o tigaie am să pun 3 linguri de ulei de măsline. Am pregătit aici ceapa, pe care am tăiat-o julien. O să le pun la prăjit. Prima dată am să pun uleiul și untul și am să aștept până se omogenizează uleiul cu untul. Am să pun ceapa și am să condimentez după gust, sare piper și un cățel de usturoi, pe care l-am zdrobit și l-am tocat. O să amestec bine, până când ceapa o să își schimbe culoarea, o să fie puțin aurie. După ce o să prăjesc aproximativ 20 de minute, am să pun oțetul balsamic și zahărul. Am să amestec tot timpul. Trebuie să amestecați ca să se omogenizeze compoziția și când o să devină caramelizată, o să știți că este gata. O să o las la răcit și apoi pun în borcănașe. Dacă o țineți la frigider, se poate consuma aproximativ 3 luni .”, a spus Nicoleta Voica.

 

Nicoleta Voica  [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

“Nu vă mai zic de gust. Rezultatul e pe măsură.” Rețeta de dulceață de ardei iute a Gabrielei Cristea

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Dan Ciotoi suflă și în iaurt după ce s-a vindecat de cancer. Ce regim strict trebuie să respecte solistul trupei Generic

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Ultima conversație dintre Igor Cuciuc și fiica sa. Ce i-a transmis Andreea înainte cu câteva ore să se stingă din viață: „Tata nu...”. Artistul cânta în momentul în care adolescenta și-a dat ultima suflare

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină