Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Nemultumirile romanilor aflati in carantina

duminica, asta-i romania, nemultumirile, românilor, în carantina
duminica, asta-i romania, nemultumirile, românilor, în carantina

Duminica, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i Romania!” ne prezinta un material inedit, despre romanii intorsi in tara odata cu pandemia de coronavirus.

Duminica, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i Romania!” ne prezinta un material inedit, despre romanii intorsi in tara odata cu pandemia de coronavirus. In prezent, aproximativ 24 de mii de romani sunt in carantina in intreaga tara, iar multi, din pacate, nu inteleg ca masura este una obligatorie si menita sa limiteze raspandirea virusului si sa ii tina in siguranta pe ei si pe cei dragi lor. Daca unii reclama conditiile nu tocmai confortabile din locurile de cazare oferite de statul roman, altii isi imagineaza ca ar trebui sa aiba parte de un sejur de lux pe banii statului.

Pretentiile de cazare si mancare sunt de multe ori halucinante, sustin unii proprietarii de hoteluri si pensiuni, care isi vad investitiile distruse de musafirii revoltati.

Citeste si: Un nou simptom de coronavirus! Mutațiile se văd chiar pe piele

duminica, asta-i romania, nemultumirile, românilor, în carantina
duminica, asta-i romania, nemultumirile, românilor, în carantina

Scandalurile se tin lant si aproape ca nu e zi in care cineva sa nu se planga de conditiile in care este cazat fara voia lui.

Cu toate ca Statul deconteaza unitatilor de cazare 70 de lei pe zi, pentru fiecare meniu de mancare servit romanilor aflati in carantina, iata ca suma alocata fiecaruia in parte nu ii multumeste pe toti.

In Capitala, romanii intorsi din strainatate sunt carantinati in hoteluri de patru stele plus, dar nimic nu ii impiedica pe unii dintre “musafiri” sa lase in urma amintiri de neuitat. In spatiile de carantina institutionalizata din Bucuresti sunt cazate circa o mie cinci sute de persoane si multe dintre ele dau dovada de un comportament halucinant, spune chiar viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci poliști, a luat foc când a văzut filmarea cu agentul care îl lovește în stradă pe un delicvent: “Dacă era copilul vostru? Să îl bată un dobitoc ca ăsta?”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Persoanele care au intrat in carantina au <inteles> sa distruga aceste camera, in semn de protest fata de masura luata d e Guvernul Romaniei, si anume aceea de intrare in carantina timp de doua saptamani din momentul intoarcerii in tara. (…) Acestia vorbeau cu o nonsalanta iesita din comun despre cuantumul mic al pedepselor(…)”,  spune edilul.

Duminica, vom fi martorii, prin intermediul “Asta-i Romania!”, dezastrului lasat in urma, intr-un hotel unde cei  gazduiti au rupt usile si au devastat birourile cladirii.

Ce anume i-au facut pe semenii nostri sa reactioneze astfel, in urma masurilor luate de statul roman, aflam duminica, de la ora 14:30.

Tot in aceasta editie, vom vedea cum isi vor petrece Sfintele Pasti copiii romanilor aflati in continuare, departe de casa, la munca in strainatate. Cei care sufera acum mai mult ca oricand sunt copiii sutelor de mii de romani plecati in strainatate pentru un trai mai bun.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

duminica, asta-i romania, nemultumirile, românilor, în carantina
duminica, asta-i romania, nemultumirile, românilor, în carantina

Ce planuri au parintii copiilor care, si de data aceasta, isi vor petrece sarbatorile departe de casa si familie, dar si ce intentioneaza sa faca acestia, atunci cand se vor redeschide granitele, aflati in editia de duminica, de la ora 14:30, intr-o noua editie “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citeste si: Cât de rezistent ești în fața coronavirusului în funcție de grupa sanguină



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cât de rezistent ești în fața coronavirusului în funcție de grupa sanguină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies