Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, Familia Baldovin, vis împlinit

Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”,  Familia Baldovin, vis împlinit
Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, Familia Baldovin, vis împlinit

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje “Asta-i România!” își așteaptă telespectatorii, în fața micilor ecrane, la Kanal D, cu povestea impresionantă a familiei Baldovin, din Teleorman.

În urmă cu câteva luni, echipa emisiunii ne-a făcut cunoscută drama unui tată care își creștea singur cei doi copii după ce mama îi părăsise. Micuții, în vârstă de 4 și 6 ani, dormeau pe o saltea de paie sprijinită de un morman de cărămizi, într-o casă ce stătea să cadă. Astăzi îi găsim fericiți între pereții unei case noi, cu tot confortul, după ce un om de bine a ales să le schimbe soarta.

Acesta le-a împlinit visul la care copiii nici nu îndrăzneau să viseze!

Dacă acum câteva luni, familia Baldovin nu mai avea speranța că viața li se poate schimba  în bine, iată că dorința Ie-a fost îndeplinită de un om care a adunat în jurul lui alți oameni și astfel, împreună, au reușit imposibilul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tot duminică, la “Asta-i România!”, îi cunoaștem pe Andrei și Oana, doi tineri din zona Maramureșului care, după 14 ani de trudă în Londra, unde cei erau proprietarii a două case si dețineau o afacere foarte profitabilă, s-au decis să o ia din nou de la capăt, și să se întoarcă acasă.

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies