Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Garile litoralului romanesc – locuri sinistre pentru turistii romani si straini

Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Garile litoralului romanesc – locuri sinistre pentru turistii romani si straini
Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Garile litoralului romanesc – locuri sinistre pentru turistii romani si straini

Duminica, de la ora 14:30, o noua editie “Asta-i Romania!” intra in casele romanilor, la Kanal D. in plin sezon estival, echipa emisiunii ne prezinta situatia dezastruoasa din  garile litoralului romanesc.

Citeste si: ​Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”

Imagini surprinse in vagoanele care duc la mare, in garile prin care am putea ajunge, ne ingrozesc, iar acestea reprezinta, din pacate, realitatea tarii in care traim.

Vagoanele arata exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat!  “Nostalgicii” pot fi fericiti ca au parte de o calatorie cu acelasi tren cu care au mers in copilarie... Mai grav este ca, desi exista avertismente de imbolnavire, iar virusul care a blocat o lume intreaga inca isi face simtita prezenta, nici macar sa te speli pe maini nu poti, pentru ca nimic nu functioneaza.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vara isi intra in drepturi iar garile de pe litoral isi asteapta calatorii, fie ei romani sau straini. Gara din Constanta, poarta de intrare in cel mai vizitat oras in sezon estival asteapta de ani de zile sa fie renovata, maturata macar, si pusa pe o harta turistica europeana.

Citeste si: George Mihai, gazda “ROventura”, uluit de frumusetile unui sat din Romania

Gara e un santier, iar turistii care vin la mare fac test de echilibristica pentru a cobori din vagoane, printre materiale de constructii, ori sa ajunga la peron.

Unul dintre exemple este Tuzla, loc care “ascunde” una dintre cele mai frumoase plaje salbatice, cu nisip fin si apa verde turcoaz, cum nu mai gasesti pe litoralul romanesc, un paradis cautat nu doar  de romani, ci si de straini. Din

pacate, daca ai ghinionul sa sosesti cu trenul, in Gara Tuzla, te infiori. 

Garile Eforie si Costinesti au peroane care arata ca dupa bombarbament, iar aceste imagini te fac sa te intorci in timp.

Murdaria din gari si vagoane, lipsa conditiilor de calatorie si biletele scumpe, raportat la conditiile de drum sunt motivele pentru care romanii merg tot mai rar cu trenul.

Urmariti duminica, de la ora 14:30, un material inedit, “Asta-i Romania!”, emisiune prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citeste si: „Asta-i Romania!”, prima optiune de telespectatorilor!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Kanal D, lider de audienta in Prime Time, cu serialul „Ma numesc Zuleyha”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies