Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, „Haina îl face pe om”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, „Haina îl face pe om”
Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, „Haina îl face pe om”

Duminică, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje ”Asta-i România!”, difuzată la Kanal D, ne propune să urmărim un subiect de actualitate, pentru tot romanul: shopping-ul.

În mod surprinzător, conform statisticilor, când vine vorba de cumpărături, șase din zece români cumpără haine, șase din zece produse de întreținere și cinci din zece încălțăminte, ceea ce demonstrează că unora dintre români le place să se îmbrace, să schimbe garderoba chiar dacă nu este nevoie, să fie la modă chiar dacă nu li se potrivesc anumite ținute, sau să fi în centrul atenției, fapte care ne diferențiază de restul europenilor, care nu pun mare preț pe haine.

Acest fapt a condus către o piață de anvergură, iar producătorii de haine de firmă se bat pe piața de fashion de la noi.

În plan paralel, la umbra falei românești au înflorit și fake-urile, o industrie subterană care îi îmbracă pe cei care își doresc să poarte un brand, dar n-au bani suficienți pentru a și le achiziționa. Hainele de duzină care copiază originalele se vând ca pâinea caldă la preț de superofertă, fie în magazine sau în mediul online.

Astfel, cu bani de la părinți sau din propriul buzunar, cu plată cash, card, sau pe datorie, românii s-au transformat într-unii dintre cei mai mari cumpărători de haine, mașini și telefoane de lux din Europa. În Romania se cheltuie, anual, pe haine, aproape 20 de miliarde de lei, banii fiind împărţiţi între produsele pentru femei, cele pentru bărbaţi şi cele pentru copii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tot duminică, la ”Asta-i România!”, vom cunoaște drama uluitoare a familiei Stângă, din Buzău. Este povestea tragică a unei familii atât de greu încercată de soartă, compusă din patru copii cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani, rămași în grija tatălui care se chinuie să-i crească.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Secretul doamnei Coco pentru a spăla oalele de inox. Ce face pentru a nu rămâne pătate? „Dacă spălați o cratiță până iese ea bine, nu o să aveți probleme.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Anca Neacșu, peripeții în timpul concertelor sale. Cum a rămas blocată artista în primărie: ”Am sărit pe geam”

Rebecca, în lacrimi din cauza cuvintelor spuse de Antoni. De la ce a început cearta între ei? „A zis că mai bine nu m-ar fi cunoscut niciodată.”

Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii

Acum sunt colegi în ceruri! Rareș și Bogdan, agenți de poliție, au murit împreună. Alexandra, colega lor, se zbate între viață și moarte


Cookies