Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Întoarcere la rădăcini

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”,  Întoarcere la rădăcini
Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Întoarcere la rădăcini

Emisiunea de reportaje ”Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, să o cunoștem pe Cristina Mina, o tânăra care a ales să dea viața de la oraș pentru cea din mediul rural.

Echipa emisiunii ajunge, de această dată, într-un sat din Făgăraș, la Uncea de Jos, acolo unde o găsim pe Cristina, tânăra care a decis să renunțe la viața de la oraș pentru a se muta în casa bunicilor. Aici este locul în care și-a găsit fericirea Cristina Mina, o fosta corporatistă fugită din haosul Bucureștiului, pentru a se refugia în casa bunicilor săi, pe care renovat-o după sufletul ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu aproape 30.000 de euro investiți, cu ajutorul prietenilor și meșterilor din sat, Cristina a reușit să transforme casa bunicilor într-un loc impresionant, în care să se simtă mai bine ca oriunde. A renovat exteriorul casei, beciul și podul, dar și poarta de la intrare. În camerele înalte cu jaluzele din lemn, se îmbină atent elementele tradiționale, rustice cu micile detalii moderne, care dau căldură căminului. Cristina a găsit un loc și pentru obiectele tradiționale care au aparținut bunicilor ei de la covoare la lada de zestre sau băncuța din lemn, toate scoase la lumina și repuse în valoare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies