Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, Și oamenii fac minuni

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”,  Și oamenii fac minuni
Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, Și oamenii fac minuni

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, difuzată la Kanal D, ne invită să urmărim povestea de viață uluitoare a familiei Pantazi care, până nu demult, trăiau într-un container, la marginea unui sat.

În urmă cu câteva luni, echipa emisiunii “Asta-i România!” ne prezenta drama uluitoare prin care trecea familia Pantazi, compusă din doi părinți și cei patru copii, ce trăiau într-un container la marginea unui sat. Resemnați la gândul că măcar au un acoperiș deasupra capului, dar îngrijorați că într-o zi nu vor mai avea nici asta, și vor ajunge în stradă, așa îi găseam, în urmă cu câteva luni pe cei patru copii și părinții lor.

Din “cutia” lor aproape ermetică, micuții nici nu îndrăzneau să viseze la mai mult, dar un om de bine, pe numele său Marius Simionică, le-a auzit dorința, le-a transformat-o în realitate și le-a schimbat viețile. Împreună cu alți oameni cu suflet mare, Marius a reușit imposibilul, construindu-le casa din vis.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tot duminică, la “Asta-i România!” cunoaștem familia Vlașin, de la poalele Țibleșului, care după mai bine de 15 ani trăiți în Madrid, s-au întors în satul natal. Aici, la poalele munților, cei doi soți au adus cu ei toată experiența străinătății și au reușit să înfrumusețeze locul; au reînviat școala și tradițiile zonei, oferindu-le copiilor șansa unui viitor mai bun.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies