Duminica, la ora 20:00, Lili Sandu si Pepe vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D! Noul sezon al emisiunii prezentate de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi debuteaza in acest weekend, la ora 20:00!

Duminica, la ora 20:00, Lili Sandu si Pepe vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D!  Noul sezon al emisiunii prezentate de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi debuteaza in acest weekend, la ora 20:00!
Duminica, la ora 20:00, Lili Sandu si Pepe vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D! Noul sezon al emisiunii prezentate de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi debuteaza in acest weekend, la ora 20:00!

“Roata Norocului”, cel mai longeviv si popular concurs din lume, revine pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon, duminica aceasta, la ora 20:00.

Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, gazdele emisiunii, sunt pregatiti sa ofere premii uriase invitatilor fiecarei editii, iar distractia este garantata, atat pentru milioanele de telespectatori, cat si pentru invitati.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 16-22 iunie. Urmează o perioadă foarte periculoasă pentru cinci zodii. Nativii care vor fi grav afectaţi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

In prima editie a noului sezon “Roata Norocului”, difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D, Lili Sandu si Pepe sunt vedetele care isi vor incerca norocul si vor lupta pentru o cauza nobila.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“De abia astept noul sezon, suntem foarte hotarati sa dam cat mai multe premii, la <Roata Norocului>. Nu va voi dezvalui foarte multe din acest sezon, dar va indemn sa fiti cu ochii pe noi pentru ca se vor intampla lucruri senzationale in platoul emisiunii”, spune Bursucu.

In fiecare editie “Roata Norocului”, concurentii vor fi pusi in ipostaze inedite si trebuie sa dezlege puzzle-uri de cuvinte pentru o castiga o serie de premii constand in sume de bani, electronice si electrotehnice, vacante, dar si autoturisme.

Nu ratati prima editie a noului sezon “Roata Norocului”, difuzata duminica, 16 iunie, la ora 20:00, la Kanal D!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și soţul ei. Actriţa a murit la 54 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies