Dumnezeule, ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul cutremurător care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

Dumnezeule, ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul cutremurător care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!
Dumnezeule, ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul cutremurător care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

Cazul din Caracal! Acesta este obiectul uluitor lăsat în faţa casei lui Gheorghe Dincă!

Tragedia din Caracal nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toţii am urmărit revoltaţi, sideraţi, cu ură, cu tristeţe şi cu neputinţă cum un copil curajos în vârstă de 15 ani a fost condamnat la moarte...De un monstru, de un sistem, de o reţea, aici părerile sunt împărţite, iar controversele, din păcate, nu vor aduce niciuna dintre fetele dispărute înapoi.

Ştim însă cu certitudine, după cum ne demonstrează şi imaginile, că acea casă care te duce cu gândul la filme de groază, acea clădire dărăpănată de unde se răspândeşte un miros pestilenţial -cum

au declarat vecinii lui Dincă- simbolizează astăzi altceva.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Este un loc de pelerinaj în adevăratul sens al cuvântului, unde foarte mulţi români au mers să aprindă o lumânare, să depună o coroană sau, după cum veţi vedea în fotografii, jucării.

Păpuşa din pozele noastre este deja un punct de atracţie pe care nu puţini îl fotografiază.

Cazul din Caracal! "Frumoasă şi proaspătă, cum erau şi cele două fete"

Oamenii merg în continuare acolo în încercarea de a descoperi ceva...Studiază locul, se gândesc că poate vor găsi o pistă...O informaţie care ar putea duce la aflarea adevărului pentru că, da, adevărul pare departe de a ieşi la iveală!

Există rezultate ale unor analize, există reconstituiri, dar despre Luiza nu putem spune nimic cu certitudine. În cazul Alexandrei, din păcate speranţe nu ar mai exista potrivit anchetatorilor, dar pentru întoarcerea Luizei ne putem ruga în continuare.

" Poate cine ştie, face Dumnezeu o minune", ne spune o doamnă în vârstă care a ajuns la casa lui Dincă să aşeze o floare" frumoasă şi proaspătă, cum erau şi cele două fete", a mai zis pensionara.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Incredibil! Procurorul suspendat după crima de la Caracal are o avere colosală! Cristian Popescu are 6 terenuri, două case şi două maşini!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies