Dumnezeule! Monica Anghel, desfigurată! Ce a pățit artista

Dumnezeule! Monica Anghel, desfigurată! Ce a pățit artista
Dumnezeule! Monica Anghel, desfigurată! Ce a pățit artista

Monica Anghel a avut parte de un accident! Imaginea postată pe social media i-a îngrozit pe toți.

Monica Anghel a avut parte de un moment nefericit astăzi. Cântăreața ar fi fost la echitație și ar fi căzut de pe cal și s-a accidentat. Artista și-a spart nasul și buza. Monica Anghel are fața tumefiată, însă încă își menține zâmbetul pe buze.

”Cam asta pățești când te crezi Spiderman 😜😂😂😂😂😂🤟🤟🤟🤟🤟 dar sunt ok că sunt vikinga 😂😂😂😂😂”, a scris Monica Anghel pe rețelele de socializare.

Citeste si: EXCLUSIV! Primele imagini cu nașii Gabrielei Cristea și ai lui Tavi Clonda, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Arată FABULOS!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gabriela Cristea se mărită azi cu Tavi Clonda! Avem toate detaliile despre nuntă! Vezi imagini exclusive de la eveniment!

Citeste si: Alertă de caniculă în România! SFATUL specialiștilor "Adăpostiți-vă!"

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme, transformându-și complet trupul. Deși vorbește deseori despre cariera ei, vedeta își ține viata privată departe de ochii presei. Cu toate acestea, uneori, acceptă să vorbească despre relația pe care o are cu soțul ei.

Recent ea a povestit că Marian Caraivan, bărbatul cu care este căsătorită de peset nouă ani, a susținut-o atunci când a început procesul de slăbire, el a fost alături de ea.

Cut impul, văzând că Monica începe să arate din ce în ce mai bine, acesta a început să fie gelos.

“Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus:  „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu?  

„Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?,  întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa! ”,  a mărturisit Monica Anghel pentru  Viva.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies