„După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” Ellie White și impresarul Doru Tincă, nuntă ca în filme!

„După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” Ellie White și impresarul Doru Tincă, nuntă ca în filme!
„După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” Ellie White și impresarul Doru Tincă, nuntă ca în filme!

Doru Tincă și Ellie White au devenit oficial soț și soție. Cei doi au avut parte de o nuntă spectaculoasă într-un cadru de poveste.

Cântăreața Ellie White și impresarul Doru Tincă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape două decenii. Cei doi sunt împreună de 16 ani și au doi copii minunați, Maria, în vârstă de 8 ani și Mihăiță, care are 10 ani.

Astfel, de-a lungul timpului, cei doi au trecut prin numeroase provocări care le-au pus la încercare povestea de iubire, dar au reușit să treacă peste acestea, rămânând împreună și formând o familie minunată alături de cei doi copii.

Cu toate acestea, chiar dacă sunt împreună de foarte mult timp, nu au reușit până acum să ajungă în fața altarului.

Se pare, însă, că așteptarea a luat sfârșit, iar Ellie White a îmbrăcat rochia de mireasă la brațul partenerului său.

Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit după 16 ani de relație

Ellie White a postat pe contul său de socializare primele imagini de la nunta cu Doru Tincă. Weekendul acesta a avut loc marele eveniment, care s-a desfășurat într-un cadru de poveste, în Brașov și la care au participat în jur de 250 de invitați.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Astfel, decorul luxos și mirii de-a dreptul spectaculoși au strălucit unul la brațul celuilalt.

De la marele eveniment nu au putut să lipsească cei doi copii ai cuplului, care au avut un rol extrem de important în cadrul ceremoniei.

Mireasa a fost în centrul atenției, purtând o rochie de prințesă, creată special pentru ea de către designerul Iselin Dimitri, care a fost responsabil și pentru toate celelalte ținute de scenă ale cântăreței. La rândul său, Doru Tincă a optat pentru un costum negru din denim cu broderie, creat de maestrul Lucian Deatcu.

Evenimentul a fost unul grandios, iar atmosfera a fost întreținută de Smiley, invitații petrecând alături de miri până în zori de zi.

Ellie White, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă

În urma fericitului eveniment, Ellie White a postat pe pagina sa de socializare prin intermediul căruia a adresat mulțumiri tuturor celor care au făcut ca acest lucru să fie posibil, dar și invitaților, care au fost într-un număr impresionant.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

« A fost ca-n povești, sau vorba lui @dorutinca de ieri, „a fost ca un vis”… Am vrea să vă mulțumim fiecăruia în parte pentru faptul că ați ales să fiți alături

de noi în ziua noastră perfectă, dar nu cred că am atâtea caractere aici. 😁😂 Voi vă știți, așa că aș vrea să știți că vă mulțumim și că vă iubim! ❤️ Mulțumesc copiilor noștri pentru faptul că nu ne-au lăsat la nici o cununie singuri, și au fost lângă noi, unul cu florile, altul cu inelele. 😂❤️ După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!  Vă mulțumim! ❤️❤️ »,
a scris Ellie White pe pagina sa de socializare.

Ulterior, comentariile și felicitările din partea internauților nu au întârziat să apară, iar pe lângă fanii artistei s-au numărat și nume cunoscute din showbizul românesc, precum Adelina Pestrițu, Radu Sîrbu, Roxana Hulpe, Roxana Blagu și Carmen Negoiță.

„Felicitari 😍/ ❤️ sa fiti fericiti! 🤗/  Casa de piatra!❤️/ 😍❤️🙈 casa de piatra!!! Va pup🤗🤗🤗/ Felicitaaari 😍😍😍! Sa fiti tare fericiti toata viata impreuna! ❤️”, sunt doar o parte dintre urările pe care cei doi miri le-au primit.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Du-te și vopsește-ți părul, că ești babă!” Gabriela Cristea, taxată dur în mediul online! Cum a reacționat vedeta atunci când a primit astfel de comentarii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies