„După 5 zile am hotărât să ne căsătorim.” Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru? Actorul a vorbit despre cum își educă cei trei copii acasă!

„După 5 zile am hotărât să ne căsătorim.” Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru? Actorul a vorbit despre cum își educă cei trei copii acasă!
„După 5 zile am hotărât să ne căsătorim.” Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru? Actorul a vorbit despre cum își educă cei trei copii acasă!

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt împreună de 18 ani și au 3 copii. Cum a început povestea lor de dragoste?

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de aproape două decenii, timp în care au întemeiat o familie frumoasă, alături de cei trei copii ai lor.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, actorul a vorbit despre povestea sa de dragoste cu Dana Nălbaru și a oferit numeroase detalii despre viața lor de familie.

Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Citește și: „Pentru mine copiii erau niște broaște. Mi se părea că sunt nebuni toți părinții.” Dragoș Bucur, declarații neașteptate! Cum a reacționat soțul Danei Nălbaru la venirea pe lume a primului copil?

Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru? Actorul a vorbit despre cum își educă cei trei copii acasă
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Cred că amândoi am vrut să ne onorăm promisiunile față de noi și față de Dumnezeu.” Dragoș Bucur, despre decizia de a înfia un copil, după ce Dana Nălbaru a rămas însărcinată pentru a doua oară

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut în urmă cu 18 ani, iar artista a fost cea care l-a abordat pe soțul său, în trafic. Cei doi au stat de vorbă, iar, potrivit mărturisirilor lui Dragoș Bucur, la numai 5 zile au hotărât să se căsătorească.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiție și ne-am văzut în trafic, ne-am făcut semne, am coborât, am vorbit. Eu o știam așa, de la televizor. Practic, Dana m-a agățat pe mine, m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns așa, că eram mai șmecher. Ea m-a claxonat pe mine, trecuse pe lângă mine sau ceva.

I-am făcut cu mână, am coborât, am vorbit puțin. Ne știam, ne văzusem la casting la „Băieți buni”. Am vorbit puțin și, practic, din ziua aia aproape că am rămas împreună.

Ne-am văzut în pauza de masă, am vorbit, a doua zi dimineața ne-am întâlnit să bem un ceai și după 5 zile am hotărât să ne căsătorim .”  a spus prezentatorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Cum au reacționat părinții lui Dragoș Bucur atunci când fiul lor a luat decizia de a se căsători

Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru? Actorul a vorbit despre cum își educă cei trei copii acasă
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, alături de Kadri și Roxana [Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă poate că era prematur, Dragoș Bucur și-a înștiințat părinții cu privire la decizia de a deveni bărbat însurat, lucru ce până atunci nici nu încăpea în discuție. Prezentatorul TV s-a bucurat de susținere din partea părinților săi, iar relația sa cu Dana Nălbaru a evoluat într-un ritm alert, până în stadiul în care se află în prezent.

Am mei m-au susținut în toate deciziile importante pe care le-am luat în viață. Cel mult, în situații mai periculoase au încercat să vorbească despre ce se poate întâmpla, despre variante, dar nu mi-au interzis nimic. Au fost foarte deschiși, mi-au dat sfaturile pe care mi le puteau da, ținând cont de experiența lor în fiecare domeniu, iar cu Dana a fost foarte simplu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ei nu mă auziseră niciodată vorbind despre căsătorie. Dacă îmi spune vreo fată ceva de căsătorie, eu la propriu mă ridicam la masă și plecam, eram atât de mârlan. Ne-am căsătorit efectiv la 5-6 luni și cred că Dana a rămas însărcinată la o jumătate de an după ce ne-am căsătorit .”, a mai spus Dragoș Bucur.

Copiii lui Dragoș Bucur și ai Danei Nălbaru învață în sistem homeschooling

Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru? Actorul a vorbit despre cum își educă cei trei copii acasă
Familia Bucur [Sursa foto: Instagram]

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt fericiții părinți a trei copii, doi biologici: Sofia, în vârstă de 17 ani și Kadri, fiul lor de 8 ani, iar în urmă cu 6 ani au adoptat-o pe Roxana India.

Cei trei copii ai cuplului învață în sistem homeschooling. Prezentatorul TV a vorbit deschis despre această decizie în ceea ce privește educația copiilor săi.  

Cred că în clasa a III-a (nr. a început Sofia homeschooling). Sunt mult mai mulți oameni care își educă copiii în sistem homeschooling. Este mult mai simplu decât vă închipuiți. Este mult mai normal după ce te obișnuiești. Părerea mea este că, dacă părinții au timp la dispoziție, este mult mai bine pentru relația dintre ei și copii. Homeschooling înseamnă lipsa unui sistem. Sofia are o programă. Este înscrisă la o școală acreditată. Dă examene semestrial. Are examen la final. Trebuie să ia niște credite ca să poată să meargă mai departe. Este recunoscută în România școala aia. Așa sunt și Roxana și Kadri. ”, a spus Dragoș Bucur.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Am fost anesteziată. Mi-e foarte greu, întâmpin situații grele.” Ileana Sterp și-a lăsat copilul cu soțul, din cauza unei probleme de sănătate! Sora lui Culiță și-a deschis sufletul în online

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies