După ce a donat 20.000 de Euro, Andra a făcut un alt gest emoționant. Ți se face pielea de găină doar când citești!

andra, gest emoționant, solista, cântăreața, a donat
andra, gest emoționant, solista, cântăreața, a donat

Andra a donat 20.000 de euro pentru spitalele care luptă contra noului coronavirus, iar gesturile sale de solidaritate nu s-au oprit acolo. Solista a recurs la un alt gest emoționant.

Artiștii sunt și ei afectați de pandemia de coronavirus, mai ales la nivel profesional. Andra este doar una dintre solistele de la noi care a fost nevoită să își anuleze concerte sau apariții publice în această perioadă, însă vedeta este o mamă extraordinară și a pus mereu sănătatea familiei sale pe primul loc. Vedeta a postat des pe rețelele sociale importanța distanțării sociale și și-a îdemnat fanii să țină cont de îndemnurile autorităților, să respecte legea și să se protejeze.

Citeste si: Andra, detalii savuroase despre relația cu Cătălin Măruță. „Mă aruncă pe sus, pe...”

Cu toate acestea, chiar dacă acum nu câștigă, Andra a decis să se alăture în lupta cu noul coronavirus și a donat 20.000 de euro, pentru unitățile medicale care se confruntă zilnic cu pacienți, și au nevoie de echipamente. Mai mult decât atât, solista a făcut un gest emoționant și, în semn de solidaritate pentru românii de pretutindeni, Andra a cântat în direct, invitată la un post de radio, imnul țării oastre, „Deșteaptă-te, române!”

andra, gest emoționant, solista, cântăreața, a donat
andra, gest emoționant, solista, cântăreața, a donat

Pe lângă faptul că nu a ratat nici măcar o notă, fiind o solistă cu capacități muzicale de nota 10, Andra a știut absolut toate versurile și nu s-a încurcat deloc, așa că este evident că solista își cunoaste foarte bine imnul, aceasta nefiind prima ocazie în care a avut ocazia de a-l cânta live.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, Andra a explicat că este foarte periculos să ne expunem, mai ales dacă nu avem un motiv întemeiat, iar artista a explicat că, poate cel mai important aspect, este să fim alături de familie, de apropiații noștri, dar nu fizic, ci cu ajutorul tehnologiei, pentru a nu periclita nici sănătatea boastră, nici sănătatea lor.

”Țineți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case.

E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi!”, le-a transmis Andra internauților.

Citeste si: Andra, mesaj emoționant pentru fani în plină pandemie de coronavirus: "Singurul lucru bun este..."

Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus: A donat 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals

Cantareata Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus. Artista a donat 20.000 de euro pentru Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" din Bucuresti.

Citește și: Vacanță de coșmar în Grecia pentru patru familii de români! Au rezervat un sejur la hotel și au ajuns să doarmă pe șezlonguri: „Nici vorbă de returnat banii”- kanald.ro

Citește și: La ce oră începe ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024?- stirilekanald.ro

andra, gest emoționant, solista, cântăreața, a donat
andra, gest emoționant, solista, cântăreața, a donat

"Salutare, dragilor! Nu ne-am vazut de mult. Mi-ati scris multi dintre voi si m-ati intrebat ce mai fac, de ce nu spun nimic despre concerte. Si mie mi-a fost dor de voi. Cumva si eu, ca orice om, am fost luata prin surprindere de ceea ce s-a intamplat, de ce se intampla. Ce-am putut sa fac a fost sa ma izolez acasa cu familia mea si sa am grija sa stam in casa.

Stati in casa, dragilor, gasiti-va tot felul de activitati! Tot ne plangeam noi ca nu avem timp liber. Acum avem timp pentru toate, sa stam cu copiii nostri, sa recuperam timpul pierdut(...)", a spus Andra intr-o transmisiune live pe pagina ei oficiala de Facebook.

Citeste si: Ce fac vedetele în plină pandemie? Iată la ce măsuri preventive au recurs Andra și Cătălin Măruță: „Fiecare dintre noi poate ajuta!”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce fac vedetele în plină pandemie? Iată la ce măsuri preventive au recurs Andra și Cătălin Măruță: „Fiecare dintre noi poate ajuta!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reacția Larisei Drăgulescu, fosta lui Marian Drăgulescu, când a aflat că sportivul se va însura: ”Mai este până atunci”

Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus: A donat 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals

Ea este actuala iubită a carismaticului Birkan Sokullu, care joacă rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins celebrul actor în compania celei care i-a cucerit definitiv inima

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies