VIDEO După ce a pus punct căsniciei, Paula Lincan a părăsit casa, împreună cu fetița sa! „Sunt lângă familia mea, sunt liniștită, sunt fericită, sunt împlinită, din toate punctele de vedere!"

VIDEO După ce a pus punct căsniciei, Paula Lincan a părăsit casa, împreună cu fetița sa! „Sunt lângă familia mea, sunt liniștită, sunt fericită, sunt împlinită, din toate punctele de vedere!
VIDEO După ce a pus punct căsniciei, Paula Lincan a părăsit casa, împreună cu fetița sa! „Sunt lângă familia mea, sunt liniștită, sunt fericită, sunt împlinită, din toate punctele de vedere!"

În vremea despărțirii dintre Paula Lincan și fostul soț, aceasta a decis să se mute alături de fetița sa, din locuință.

Paula Lincan este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară. Apreciată datorită muzicii sale, pe plan personal, aceasta a fost căsătorită cu Marian Mexicanu timp de 23 de ani, însă din cauza modului în care căsnicia celor doi s-a terminat, în momentul în care a decis să pună punct relației, Paula Lincan a decis să părăsească și locuința, alături de fiica sa. 

După ce s-a separat de fostul soț, Paula Lincan a părăsit casa împreună cu fiica sa

Citește și: VIDEO Fiul Paulei Lincan nu și-a dorit să aibă propria mamă, prezentă, la nunta sa: „M-a durut foarte tare, pentru că e copilul meu, trebuia să fiu și eu acolo lângă el.”

paula lincan
După ce a pus punct căsniciei, Paula Lincan a părăsit casa, împreună cu fetița sa![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: “Dumnezeu mi-a dat putere...” Paula Lincan, invitată sâmbătă, de la ora 23:30, la “În oglindă”, emisiunea difuzată la Kanal D2 “Dumnezeu mi-a dat putere...”

Recent, artista a fost invitată în cadrul emisiunii "În Oglindă", prezentată de Mihai Ghiță, acolo unde a dezbătut mai multe subiecte legate de viața sa personală, dar și de familie. Astfel, Paula Lincan a dezvăluit și care a fost locul în care s-a îndreptat, alături de fata sa, odată ce a încheiat căsnicia pe care a avut-o și

a fost conștientă că nu mai putea trăi sub același acoperiș cu fostul partener.

Eu(...) l-am lăsat pur și simplu pe el.(...) Băiatul era la casa lui deja, fetița, da.(...) La mama mea unde și în ziua de astăzi sunt la ea, sunt lângă familia mea, sunt liniștită, sunt fericită, sunt împlinită, din toate punctele de vedere.(...) Multe, foarte multe, dar a spus că nu-i problemă, tot în picioare sunt, nu s-a întâmplat nimic, n-a murit nimeni, astea sunt peripețiile vieții, care trebuie să trecem prin ele, încercările vieții, ca să te

călească, să te pună acolo unde trebuie
.”, a declarat Paula Lincan, la Kanal D2.  

paula lincan casnicie
După ce a pus punct căsniciei, Paula Lincan a părăsit casa, împreună cu fetița sa![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

“Dumnezeu mi-a dat putere...” Paula Lincan, invitată sâmbătă, de la ora 23:30, la “În oglindă”, emisiunea difuzată la Kanal D2 “Dumnezeu mi-a dat putere...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prințesa Beatrice va deveni mamă pentru a doua oară! Cum se pregătește familia regală pentru un nou membru

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță

Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată


Cookies