Dupa ce au fost la cutite, acum sunt bune prietene! Anamaria Prodan ii poarta bijuteriile Iuliei Albu – Vezi cand s-au incaierat cele doua

Dupa ce au fost la cutite, acum sunt bune prietene! Anamaria Prodan ii poarta bijuteriile Iuliei Albu – Vezi cand s-au incaierat cele doua
Dupa ce au fost la cutite, acum sunt bune prietene! Anamaria Prodan ii poarta bijuteriile Iuliei Albu – Vezi cand s-au incaierat cele doua

Anamaria Prodan si Iulia Albu se inteleg acum de minune, insa, in trecut s-au certat ingrozitor, ambele fiind doua firi puternice si asumate.

Anamaria Prodan a fost criticata dur, din punct de vedere vestimentar, de cateva ori, de Iulia Albu. Jurata “Bravo, ai stil!”si sexy-impresara au avut clinciuri puternice si nimeni aproape nu credea ca cele doua vor ajunge sa fie prietene.

In rubrica ei de fashion, din cadrul emisiunii “WOWbiz”, Iulia Albu i-a analizat mai multe tinute de-ale Prodancei, ba chiar o data i-a dat si trofeul “BAU”- pentru tinuta pe care a purtat-o la nunta Andreei Tonciu, unde a fost nasa.

“Rochia e foarte frumoasa, dar nu pe ea. Nu functioneaza cu parul. Accesoriul de la gat e prea mult. Daca esti nasa, nu te impodobesti ca pomul de Craciun. Nu imi place accesorizarea. Primeste trofeul BAU! Trebuia mai scurta la maneci, mai scurta rochia, ea, in general!”, spunea Iulia despre tinuta Prodancei.

"Anamaria Prodan a jupuit 50 de serpi pentru o rochie.

Stiti cat urasc aceste lucruri, dar cel mai tare si cel mai tare urasc accesorizarea cu ceasul si acele bratari", puncta Iulia Albu, despre o alta tinuta de-a sexy-impresarei.

Desigur au fost si alte dati in care Iulia Albu i-a dat note mari Anei si i-a apreciat tinutele. Desi au avut o perioada in care s-au certat la cutite, ulterior cele doua au devenit apropiate, reluand astfel prietenia.

La un eveniment ce a avut loc acum cateva luni, Iulia si Ana s-au pozat impreuna, au ras, au stat la povesti si au fost admirate de cei prezenti.

Acum, sexy-impresara e indragostita parca de bijuteriile pe care le creeaza Iulia Albu. Recent, ea a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu o bratara semnata de jurata “Bravo, ai stil!”, imagine in dreptul careia a scris “Love IULIA ALBU”.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Iulia Albu despre tinuta purtata de Andreea Marin pe partia de schi! “Cu exceptia situatiei in care duce pensiile si alocatiile…”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies