„După ce mi-a luat fiica, după ce m-a lăsat pe drumuri, pe străzi? La 48 de ani, am plecat din casa lui cu o valiză mică, după o căsnicie.” Mariana Moculescu a răbufnit, după ce Horia Moculescu a sunat-o de ziua ei

„După ce mi-a luat fiica, după ce m-a lăsat pe drumuri, pe străzi? La 48 de ani, am plecat din casa lui cu o valiză mică, după o căsnicie.” Mariana Moculescu a răbufnit, după ce Horia Moculescu a sunat-o de ziua ei
„După ce mi-a luat fiica, după ce m-a lăsat pe drumuri, pe străzi? La 48 de ani, am plecat din casa lui cu o valiză mică, după o căsnicie.” Mariana Moculescu a răbufnit, după ce Horia Moculescu a sunat-o de ziua ei

La peste 20 de ani de la un divorț tumultuos, fosta soție a lui Horia Moculescu a păstrat în continuare resentimente și nu poate să îl ierte pe artist.

În urmă cu puțin timp, Mariana a izbucnit cu și mai multă furie chiar în ziua sa de naștere, când celebrul artist a sunat pentru a-i transmite o urare cu ocazia zilei sale de nume, mai exact de Sfânta Maria.

În acest context, Mariana nu a putut să-și stăpânească emoțiile și a rostit cuvinte dure la adresa fostului ei partener de viață. Această serie de dezvăluiri neașteptate au luat pe mulți prin surprindere, mai ales având în vedere trecerea atâtor ani.

Iată ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre relația cu tatăl fiicei sale.

Citește și: „Au fost perioade mai grele, dar nu a fost ăsta motivul pentru care nu s-au înțeles.” Nidia Moculescu a trecut prin clipe de coșmar, după ce tatăl ei a fost la un pas să își piardă viața

Mariana Moculescu nu s-a putut abține și a răbufnit

În anul 2011, Mariana și Horia Moculescu au pus capăt căsniciei lor, iar rodul iubirii lor este fiica acestora, numită Nidia.

Cu toate că au trecut peste două decenii de la separare, cei mai mulți erau de părere că cei doi au ajuns la o înțelegere pașnică. Cu toate acestea, realitatea este departe de așteptările tuturor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Într-o zi cu semnificație specială pentru Mariana, fostul soț celebru a decis să o sune pentru a-i transmite urări cu ocazia numelui ei.

Se pare că Această acțiune inofensivă a declanșat o reacție neașteptată din partea prezentatoarei cunoscute, care a izbucnit într-un mod acid.

În timpul unui interviu recent, Mariana a dezvăluit că este uimită de gestul fostului său partener de a o suna într-o asemenea ocazie, mai ales că, conform afirmațiilor ei, el a lăsat-o într-o situație dificilă, luându-le fiica și nesuportând responsabilitatea părintească.

Aceasta a adăugat că fostul ei soț nu pare să fi învățat din experiențe, chiar dacă a acumulat o anumită vârstă. Mai mult, Mariana a evidențiat că acesta a risipit banii la jocurile de noroc și nu a făcut niciun efort pentru a-i asigura copilul sau a-i un cămin, în ciuda rolului de părinte.

„Îndrăznește să mă sune, ca să îmi ureze ””La mulți ani!””, după ce mi-a luat fiica, după ce m-a lăsat pe drumuri, pe străzi? La 48 de ani, am plecat din casa lui cu o valiză mică, cu atât am

plecat, după o căsnicie. Horia să nu uite că i-am dăruit un copil bun, pe Nidia, care acum are mare grijă de el, în casa lui. Horia are tupeul să mă sune de ziua mea? Cum să suni un om căruia i-ai făcut atât de mult rău? Omul acesta mai are puțin și împlinește 100 de ani și tot nu s-a mai înțelepțit. Păi, a jucat toți banii din muzică la poker, la Casino, și n-a fost în stare să-mi cumpere o casă, mie, mama fiicei lui, și nici Nidiei.
De ce mă sună?”,
a mărturisit Mariana Moculesc u, pentru playtech.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce acuzații i-a adus celebrului compozitor

În timpul aceleiași conversații, Mariana Moculescu a făcut acuzații serioase la adresa fostului ei soț, afirmând că acesta a distrus complet traiul ei și că suferința a fost copleșitoare atunci când a fost despărțită de fiica lor. Din această cauză, ea nu este dispusă să-i ofere vreodată iertare celui care a fost cândva partenerul ei de viață.

„Mi-a distrus viața, s-a gândit vreodată când am plâns, după ce mi-a luat fiica, la divorț? Puteam să mor de suferință, eu de atunci nu mai sunt om. E cumplit să îi iei unei mame copilul. Pentru asta nu-l voi ierta niciodată! Și nici numele lui nu-l mai vreau, mi-a purtat numai ghinion. Cu ce m-a ajutat pe mine, în viață, numele Moculescu? Cu nimic. Locuiesc cu chirie și sunt singură. Să nu mai îndrăznească vreodată să mă sune de ziua mea. Este prea mare tupeul!”, a mai spus fosta soție a compozitorului, pentru aceeași sursă.

Citește și: Cine este Horia Moculescu. „Muzica și fiica mea sunt cele două pasiuni pe care le mai am”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Te-ai dus ca un hoț, ca o bestie, ca un șarpe veninos la mama mea și ai persecutat-o, cunoscând faptul că are cancer în fază terminală.” Mariana, acuzații dure la adresa lui Horia Moculescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies