„După două zile de arest, a amenințat poliția din Timișoara. Eu zic că 15 ani cel puțin de închisoare.” Ce a vrut să facă Daniel Balaciu, după ce a atacat-o pe Dana Roba cu un ciocan

„După două zile de arest, a amenințat poliția din Timișoara. Eu zic că 15 ani cel puțin de închisoare.” Ce a vrut să facă Daniel Balaciu, după ce a atacat-o pe Dana Roba cu un ciocan
„După două zile de arest, a amenințat poliția din Timișoara. Eu zic că 15 ani cel puțin de închisoare.” Ce a vrut să facă Daniel Balaciu, după ce a atacat-o pe Dana Roba cu un ciocan

În urmă cu aproximativ două luni, Dana Roba a trăit momente de groază, fiind aproape de a-și pierde viața într-un incident șocant.

Soțul său, Daniel Balaciu, a fost implicat într-un act de violență brutală asupra acesteia, lăsând-o într-o stare critică care a necesitat o intervenție chirurgicală complexă la creier, prelungită pe parcursul a peste 9 ore, din cauza traumelor grave la nivelul capului.

Citește și: Cine este Rică Răducanu. "A dat divorț de mama prin dispariție, așa era pe timpul războiului. Mama l-a găsit pe nea Sandu, de acolo din comună. Ăla m-a crescut de la 5 ani, până la 11 ani."

Ce a vrut să facă Daniel Balaciu, după ce a atacat-o pe Dana Roba cu un ciocan

Dana Roba a acceptat să participe în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni", găzduită de Mihai Ghiță și difuzată pe platforma YouTube theXclusive.

În cadrul acestei apariții, ea a dezvăluit informații uluitoare legate de evenimentul traumatic care a avut potențialul de a se transforma într-o adevărată tragedie.

Mai mult decât atât, tânăra a relatat că Daniel Balaciu, cel care aproape i-a curmat viața, a avut ulterior intenția de a-și lua viața, făcând amenințări în acest sens către autoritățile din Timișoara, doar două zile după ce a fost arestat.

În fața lui Mihai Ghiță, Dana Roba și-a deschis sufletul, dezvăluind detalii tulburătoare ale experiențelor traumatice prin care a trecut din cauza soțului său, Daniel Balaciu.

Atacul brutal, petrecut pe 5 iunie, a avut consecințe grave pentru ea, iar acest incident a marcat profund viața sa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

După incidentul cunoscut sub denumirea de „noaptea groazei", Dana Roba a fost transportată la spital pentru tratament medical urgent, în timp ce Daniel Balaciu a fost reținut și plasat în arest.

Cu toate acestea, un aspect crucial care nu fusese dezvăluit până în prezent a ieșit la lumină în cadrul acestei emisiuni. Este vorba despre amenințările de sinucidere pe care Balaciu le-a făcut către autoritățile din Timișoara, chiar și după numai două zile de la momentul arestării sale.

„El, după două zile de arest, a amenințat poliția din Timișoara că vrea să se sinucidă.

Acasă, de la lux, de la apartament de lux, să pleci în 2 metri pătrați, cred că e cam greu. Dar atunci a realizat, când a ajuns la ghenă.(...) El trebuie să plătească exact așa cum spune judecătorul. Eu zic că 15 ani cel puțin de închisoare, pentru că este tentativă de omor cu premeditare și asta este legea în România, deși eu consider că în România legile sunt prea ușoare pentru faptele astea.
Ar fi trebuit să stea în închisoare pe viață.”, a
declarat Dana Roba, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

 Ce a vrut să facă Daniel Balaciu, după ce a atacat-o pe Dana Roba cu un ciocan
Ce a vrut să facă Daniel Balaciu, după ce a atacat-o pe Dana Roba cu un ciocan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Perioada de arest a fost prelungită pentru Daniel Balaciu

După ce a fost implicat într-un act de violență extremă, în care și-a agresat soția, Daniel Balaciu a întreprins eforturi susținute pentru a evita consecințele legale ale acțiunilor sale. Cu toate acestea, eforturile sale nu au avut rezultatele scontate, deoarece autoritățile judiciare au luat o decizie care nu i-a adus satisfacție.

„Soluția pe scurt: Admite propunerea Pachetului de pe lângă Tribunalul Timiș formulată în dosarul nr. 313/P/2023 şi, în consecinţă: În temeiul art.236 Cod pr.pen., cu referire la art.234-235 Cod pr.pen., raportat la art. 202 alin.1-3 şi la art.223 alin.2 Cod pr.pen., dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului B.D.R., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. 1 rap. la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 Cp., măsură luată prin încheierea penală nr.41/UP/06.06.2023, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr.18049/325/2023, prelungită prin încheierea penală nr.163/DL/03.07.2023, pronunţată în dosarul nr.2794/30/2023, pe o durată de 30 de zile, începând cu 05.08.2023 până în data de 03.09.20236 inclusiv. În baza art. 242 alin. 2 C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsura preventivă mai uşoară. În baza art. 275 alin. 3 Cod pr.pen., cheltuielile legate de soluţionarea prezentei cereri rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţie, prin mijlocirea grefei instanţei, azi data de 01.08.2023, ora 14:50”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

 Ce a vrut să facă Daniel Balaciu, după ce a atacat-o pe Dana Roba cu un ciocan
Ce a vrut să facă Daniel Balaciu, după ce a atacat-o pe Dana Roba cu un ciocan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dana Roba s-a întors la muncă! Cum arată primul machiaj pe care l-a făcut, după ce a fost supusă unei bătăi crunte



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Povestea dramatică a Danei Roba, la „În Oglindă”, ediția emisiunii disponibilă astăzi, pe canalul de YouTube theXclusive „Baticul îl porți doar din dragoste pentru Dumnezeu și atât”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies