După multe controverse, George Burcea a spus adevărul despre despărțirea de Andreea Bălan!

Andreea Bălan și George Burcea
George Burcea, detalii despre divorțul de Andreea Bălan.

După foarte multe discuții, George Burcea a făcut dezvăluiri neașteptate cu privire la despărțirea dintre el și Andreea Bălan.

George Burcea și Andreea Bălan au împreună două fetițe superbe și părea că vor fi împreună până la adânci bătrâneți. Cu toate acestea, din păcate, cei doi au pus punct relației la finalul anului trecut, iar de atunci pare că George Burcea și Andreea Bălan se află într-un soi de război rece, în cadrul căruia se atacă imediat cum prind ocazia.

George Burcea și Andreea Bălan.
George Burcea, atac dur la adresa Andreei Bălan.

Într-un interviu acordat pentru OK Magazine, George Burcea a discutat, pentru prima dată, despre motivele din spatele divorțului dintre el și faimoasa solistă.

Se pare că totul ar fi pornit în urmă cu mai multe luni, și nu atunci când despărțirea propriu zisă a avut loc, iar principala cauza care a dus la ruptura dintre cei doi este superioritatea cu care Andreea Bălan îl trata pe fostul său soț, cel puțin din punct de vedere profesional.

Adevărul din spatele despărțirii dintre George Burcea și Andreea Bălan

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă(...)

George Burcea și Andreea Bălan
George Burcea a spus adevărul despre divorțul dintre el și Andreea Bălan.

Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan.”, a mărturisit George Burcea, despre divorțul dintre el și Andreea Bălan.

 

Sursa: OK! Magazine



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Anna Lesko, atac la adresa Andreei Bălan: „Este dezechilibrată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies